Луна скоро ще навърши 47 години, но й се наложи да направи най-тежкия избор в целия си живот! На скоро певицата се обрече на

Охвърли доста предложения за венчило – сподели фолк ветеранката Луна

Певицата Луна не се е обрекла на въздържание, но въобще не мисли, че някога ще сключи брак – пише в. „Уикенд“.


Изпълнителката на „Бягайте крачета“, която на 2 април ще навърши 47 години, изтъкна, че свободата е изключително важна за нея, а това изключва възможността да се превърне в нечия всеотдайна съпруга – отбелязва изданието.

„Мъже много. Луната е само една. Но какво мога да дам персонално на един мъж? Нищо! Нямам право нито да го ангажирам, защото моят живот е отдаден на хората. Ако той самият желае неговият живот да е подчинен на това, добре дошъл. Ще го приема. Но бракове, обвързвания и обсебвания – това не е за Луна Президент“ – сподели в типичния си стил чалга антиката.

Певицата е получавала доста предложения за брак, както тя самата е признавала. Не приела нито едно от тях обаче. Луна не желае да се обвързва, защото почита свободата си. Иначе е подчертавала, че любовта е смисълът на живота й, но в доста по-широк смисъл.
Според нея парите са само за употреба, материалното е преходно и човек не бива да им робува.
„Аз също съм губила пари“ – призна Луна, но не сподели подробности. Говори се, че вероятно става дума за солидна сума, потънала във фалита на КТБ.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби