Ген. Кирчо Киров с взривяваща версия за отравянето на Скрипал! Всичко е, за да ударят Путин!

Успя ли скандалът с отравянето на Сергей Скрипал да дискредитира Владимир Путин?

Този въпрос коментира по Нова телевизия ген. Кирчо Киров, бивш началник на Националната разузнавателна служба. „Това беше една операция, насочена към повлияване на предизборната обстановка в Русия с изявен антипутински характер.

Очевидно инициаторите не познават психологията на руския народ.  Това беше един опит за отговор на обвиненията срещу Русия, че се меси в изборите в САЩ. Това беше операция, предназначена да удари Путин. Резултатът обаче е съвършено противоположен", заяви Киров.  

„Смятам, че борбата около този случай ще продължи. Ще продължи и размяната на остри реакции от страна на Русия и Великобритания, както и съюзниците по НАТО и ЕС. Тепърва ще бъдем свидетели на нови скандални разкрития около отравянето на Скрипал”, на мнение е ген. Киров. 

„Сигурен съм, че в този случай едва ли може да се говори за конкретна намеса на нечии специални служби, в случая на руските, тъй като моментът, който беше избран, беше абсолютно неподходящ и не се вписва в начина на действие на тези служби”, коментира още ген. Кирчо Киров. 

Той смята, че мишената в лицето на Сергей Скрипал не е избрана случайно. 

„Скандалът успя да обедини усилията на основните западни държави за още по-голяма изолация и капсулиране на Русия в един почти единен фронт”, заключи ген. Кирчо Киров. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби