Нора Недкова съвсем завъртя главата на Слави Трифонов! Вижте до къде се докара Дългия заради скандалната плеймейтка!

Слави Трифонов и Нора Недкова в тузарското му имение в Монако за уикенда, плеймейтката се е впила в якия си спонсор

Слави Трифонов щял да води Нора Недкова в тузарското си имение в Монако за уикенда. Това разправяла наляво и надясно плеймейтката.


Тя не спирала да се фука, че ще посети кралството с един известен ерген. Когато я попитали кой е щастливеца тя само се усмихвала, намигвала с очи и казвала, че е тайна.

Но на всички, които са в обкръжението на Дългия им е ясно, че става дума именно за него. От както се загаджили с Нора малко преди новогодишните празници се говори за тяхната любовна афера.

Някои твърдят, че връзката им не била никак сериозна. Но въпреки всичко вече четири месеца за заедно.

Слави се хванал с плеймейтката за да си изкара приятно с нея. Но пък затова изпълнявал щедро всичките й прищевки и глезотии. Дори поддържал имиджа й на класна дама и истинска звезда.  В новия проект, който Гологлавия направи за едно с Криско й уредил участие. Въпреки, че габровският рапър не щял да чуе за нея. Но Слави бил категоричен, че ако силиконовата кукла не участва и той няма да влезе в проекта.

За светската двойка се знае, че заедно са посрещнали Нова година в Абу Даби. По някое време прескочили и до Латинска Америка. А сега ще се отправят към имението на Слави в Монако. Където са били допускани само хора, които са членове на фамилията му, предават от hotarena.net.

Някои се подсмихват и се шегуват, че както Нора само забавлява Дългия може някой ден да се нанесе и в тузарския му дом.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби