СЛУЧВА СЕ ПРЕД ОЧИТЕ НИ! Слънчевата система влиза в опасно енергийно поле, земята буквално се разцепва! Вижте шокиращо видео!

В течение на последните няколко години Земята преживява странни геологични процеси. Съвсем наскоро световните агенции показаха как в Кения, Африка се появи огромна пукнатина в земната кора.


Феноменът е толкова необичаен, че привлече стотици туристи и любопитни. Но се оказа, че това не се случва само в Африка, а почти в целия свят. Това съобщи Skywatch Media News и определи положението на планетата ни като "тревожно".

Според медията, Слънчевата система влиза в опасно енергийно поле, което засяга планетите и техните луни. Рязко се увеличават трусовете с магнитуд 5.6 и повече по скалата на Рихтер по Земята. Ако се сравни техния брой през 1900 и през 2010 година, ръстът е изумителен, пише дир.бг.

За огромни пукнатини в земната кора съобщават от Мексико, САЩ, Антарктида, Южна Африка, Саудитска Арабия. Дали това са признаци на започваща геологична активност или просто всичко си е в реда на нещата, предстои да видим.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби