ВНИМАНИЕ, ДАМИ! Ето как да разкодираме мъжа по любимото му питие! Бираджиите са супер, но се пазете много от

Няма мъж, който да не се похвали с любима алкохолна напитка. Дали това ще бъде старо шотландско уиски, бърбън или водка, пенлива бира или тъмно тежко вино, психолозите са категорични, че видът алкохол, по който той най-много си пада, разкрива (и малко или много влияе върху) неговия темперамент.


Бърбън, уиски, джин

Изтънчени компаньони и великолепни събеседници. Умеят да съблазняват, но и често пъти изпитват колебания. Амбициозни. Постигат много в живота си и често може да ги срещнете на високи управленски позиции. Артистични са и невероятни кавалери. Ценят особено много семейството си и са готови на всичко за него. Силно емоционални, те са склонни лесно да избухват, но и бързо им минава.

Бира

Феновете на добрата стара бира са уравновесени и забавни личности. Те имат изключително чувство за хумор, духовити са и емоционални. Традиционалисти са и много ценят позитивните качества у партньорката си. Наблюдателни са и винаги са готови да се притекат на помощ на приятел. Винаги гледат от по-добрата страна на нещата. Влюбчиви са и всеотдайни към своята половинка. Раздават се до край. Не са особено романтични, но затова пък обожават шумните компании.

Коктейли

Господата, които са привлечени от комбинираните алкохолни напитки, се отличават с капризния си темперамент и непостоянство. Те искат да опитат от всичко в живота наведнъж. Много обичат да са в центъра на вниманието и всички жени да въздишат по тях. Добри свалячи са и авантюристи. За жалост се славят със слабите си ангели и лесно могат да изневерят на половинката си.

Текила, ром

Мъжете, които залитат по по-твърдия алкохол, като текила или ром, на пръв поглед изглеждат мъжествени и силни, но в същото време са дълбоко емоционални и изпитват нужда да бъдат обичани и ценени. Лесно могат да се обидят, но и бързо им минава. Състрадателни са и прощават бързо, пише Пик. Невинаги спазват обещанията, които са дали, но когато го осъзнаят, правят всичко по силите си, за да върнат доверието на половинката си.

Коняк

Любителите на коняка са артистични и сантиментални натури. Често конякът въздейства стимулиращо върху творческия импулс на мизуканти, писатели и художници, стига да не се прекалява с него. Пиячите на коняк обръщат особено внимание на външния си вид и на добрите обноски. Традиционалисти са, но и новатори. Притежават авантюристичен и откривателски дух. Вдъхновяват се лесно и са изключителни романтици. Мнението на околните не ги интересува особено много. Като заклети ценители на женската красота, трудно стават семейни и често сменят партньорката си.

Вино

Почитателите на доброто вино са буйни по природа. Обичат да командват и трудно се отказват от намеренията си. Те са амбициозни, уверени и талантливи натури. Артистични по душа, обичат забавленията в компанията на добри приятели. Когато се влюбят, се влюбват с цялата си душа. Особено много държат на душевната красота в жените. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби