Всичко е във ваши ръце! Тези прости думи ще ви донесат професионален успех и късмет!

Днес продължаваме да ви запознаваме с уникалната мощ на думите, които могат да пресътворят настоящето, да ни вдъхнат увереност и да ни превърнат в победители. Всички сме чували за чудодейната сила на утвържденията, които освен че, могат да ни помогнат да израснем духовно, да развием потенциала си, но дори и да отслабнем например.


Знаете за болния от рак, който се излекувал сам, благодарение на силата на мисълта и по- конкретно чрез разговори с тялото си. Той ежеминутно е повтарял утвърждения за здраве и в главата си е виждал как раковите клетки просто изчезват.

Ето защо, продължаваме да ви запознаваме с необикновената сила на думите, но в лицето на ключове- пароли. Те са кратки формули за успех, просперитет, откриване на вещи или сдобиване с любов.

Днес ви даваме две комбинации, които ще ви помогнат да се утвърдите в професията си или да привлечете късмета на своя страна. Ако сте на нова позиция или искате да спечелите дадена битка, то за вас е подходяща комбинацията:

заедно- получава се- аз съм – ще ви донесе късмет в започнатите дела, ще ви даде увереност и ще ви направи по- хармонични

заедно- получава се- бори се – мощна комбинация за победа над себе си или враговете. С тази формула можете да засилите енергията и интуицията си и да се освободите от минали тревоги.

заедно- получава се- обрат – това е формула при спешна нужда, когато виждате, че губите позиции. Тя може да преобърне събитията и да ви донесе успех. Помага за премахване на трудности и пречки.

Не забравяйте, че всичко е в нашата глава. Обективната действителност винаги има субективен елемент. Ето защо, не приемайте нищо лично. Знайте, че след трудностите винаги идват хубави моменти. Помнете, че всяка злина ни предпазва от нещо наистина лошо и ни е дадена, за да си припомним колко всъщност сме богати с хората, които са до нас точно сега!/pozitivninovini.com/

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби