От това по-тежко няма! Бившата на Благо му нанесе най-тежкия удар в живота!

loading...

Рускинята Есмер Омерова мъсти на Благой Георгиев чрез сина им

От няколко месеца бившият футболист Благой Георгиев, известен като Благо Джизъса, не е виждал сина си Елай, който скоро ще навърши 2 години – пише в. „Уикенд“.


Хлапето живее с майка си Есмер в Москва, но красавицата не ще и да чуе за бившия си съпруг, издават запознати.

След развода футболистът остави цялото си имущество на танцьорката, но дори това не успя да я умилостиви – тя си прибра детето и сега не му разрешава да се чува с баща си даже по телефона – отбелязва изданието.

Неотдавна Благо Джизъса пътува до Москва в опит да се срещне със сина си Елай, но Есмер не отговаряла на обажданията му и го блокирала навсякъде в социалните мрежи. Омерова била дълбоко обидена от многобройните изневери на Джизъса и не била склонна да му прости. За отмъщение тя го ошушкала до стотинка по време на развода и го оставила пред фалит, ала това не било достатъчно за злопаметната руска танцьорка. Тя искала да нарани Благо чрез детето и забранила на бившия си всякакъв достъп до него. В тази крехка възраст момченцето все още не разбирало какво точно се случва и вече спряло да пита за татко си.

„Благо може да е женкар, но обича и трите си деца. Есмер не постъпи правилно, като го раздели с Елай“ – коментират близки до бившия футболист.
Благой Георгиев има още две хлапета от продължителната си връзка с гимнастичката Христина Витанова. С нея обаче запази сравнително добри отношения и тя не го възпрепятства редовно да се среща с 8-годишната си дъщеря Йоана и 5-годишния си син Давид.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби