Марс е ретрограден, нищо не върви! Гледайте да не се мяркате на работа, но това е още нищо! Ето какво ни чака

Марс, който влезе в ретроградност още миналия вторник, вече съвсем напасна градусите, движейки се бавно и полека по пътя си и започва да забавя и нас и делата ни. 


Силната планета, а влиянието на всяка върху нас зависи от близостта й до Земята, освен от големината й, води до неприятни изблици, когато обърне движението си. 

Не трябва да бъдем агресивни и да си създаваме излишни скандали и конфликти, към което тя ще ни води до 27 август. Освен на себе си, трябва да помагаме и на другите да не обявяват война за щяло и нещяло.

Трябва да се въоръжим със спокойствие и търпение и да бъдем наясно, че доста споразумения ще се разпаднат, а където е царял мир, може да започнат бойни действия – независимо дали в личния живот, в служебния или на друго поле.

За да бъдат нещата още по-непоносими, от 26 юли до 19 август и Меркурий става ретрограден. Това предизвиква лоша комуникация между хората и между уредите, неподписване на договори, закъснения на плащания, проблеми с техниката.

Гледайте възможно най-бързо да излезете в отпуска, за да не се мяркате много -  много у дома и в офиса и да не се създават предпоставки за скандали, недоразумения, неразбирателства и измами, пише Пик.

Ако можете да си го позволите, отидете някъде и се покрийте чак до края на август. Стойте си и не пътувайте оттам, където сте до друга точка, особено от края на юли до 20 август, защото и транспортът попада под ударите на ретроградните планети – закъснения, отпадания, липса на координация е вероятно да споходят някои.

Облаците ще бъдат напълно разчистени чак от 10 септември нататък, когато се отваря чудесно време за работа и реализации поне до средата на ноември, благодарение на Юпитер. А докараме ли го дотам, смятаме годината за привършена, предава Слава.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби