Най-накрая се появи извънбрачната дъщеря на великия Наим Сюлейманоглу. Видео

Предстои тежък ден за роднините и близките на починалия велик щангист Наим Сюлейманоглу. До края на деня ще бъде отворен гробът му за ексхумация.


Целта е да бъдат взети проби за ДНК-анализ за доказване бащинството на първородната дъщеря на покойния щангист - Секаи Мори, която живее в Япония. Секаи, която е първата от четирите дъщери на покойния щангист, заведе дело за доказване на бащинство.

Тя вече е в Истанбул и съвсем логично бе „нападната“ от медиите за изявления преди отварянето на гроба.

Близки на Наим чрез турското посолство в Токио откриха Секаи Мори в Япония. По техни данни японската дъщеря е завела дело за доказване на бащинството. В рамките на делото днес предстои да бъде отворен гробът за ексхумацията.

Сутринта полицейски кордон огради гроба на щангиста и не допускаше никого освен лицата, които имат разрешение от турския съд. Неотдавна две от дъщерите на Наим - Есин и Сезин, в интервю пред турска медия бяха заявили, че са силно обезпокоени от ексхумацията, както и че няма да присъстват, пише Блиц.

Най-задаваният въпрос от страна на медиите към Секаи Мори бе, защо е чакала чак до 27-мата си годишнина, за да поиска тест за бащинство. Адвокатите обаче отговориха: "Не е нужно да правим изявления по тези въпроси. Няма да го направим."

Представител на семейството също коментира това, което ще се случи днес: "Семейството е силно обезпокоено и разтревожено. Клиентите ми не можаха да спят през изминалата нощ. За нас само духовното наследство е важно. В действителност ние нямаме възражения срещу делото за бащинство от другата страна, нека истината излезе наяве и ние ще се съобразим с нея."

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби