Той направи вечеря за шестте си внука, но това, което последва ще ви просълзи!

Тъжната снимка на самотния дядо, пусната от внучка му Кейси. Снимки Twitter

Сърцераздирателната снимка на любящ дядо, който е забравен от петте си внука, стана тотална сензация в социалните мрежи в Америка, предава Блиц.


И то защото шестата му внучка, която единствена уважила поканата за вечеря на дядо, си пусната негов фотос и кратък текст в Twitter. „Дядо сам направи 12 бургера за шестте си внука, но единствено аз уважих поканата му за вечеря”, постна студентката от Оклахома Келси Хармън .На снимката се вижда един тъжен стар човек, който е забил поглед в овехтялата си покривка, разбирайки,че отново няма да прекара вечерта със семейството си. 

Вълната от подкрепа на тази снимка надминала всякакви очаквания. Постът бе споделен от 84 000 пъти и е харесан над 150 000 пъти само за 24 часа.

Доста потребители молят Келси да предаде на нейния дядо поздрави и дори се намират хора, които обещават да навестят стария човек, за да не е сам. „Не познавам дядото ти, но му качи ,че ние тук- в Интернет го обличаме”, гласи един от коментарите. Стигнало се е и до крайности - някои намерили адресите на останалите внуци и почнали да им пращат заплахи в социалните мрежи, че не се грижат за дядо си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби