Този път МВР попадна в мерника на Маги Халваджиян. Насоли ги стабилно, министърът си говори сам!

Маги Халваджиян настоява за създаването на действаща Зоополиция у нас!

Продуцентът Маги Халваджиян рядко е така обстоятелствен в социалната мрежа. Този път обаче той е бесен на МВР заради лъжливото обещание за създаване на Зоополиция у нас. Арменецът призова българите в социалната мрежа за съдействие:


„Имам една молба към всички, които ще прочетат този пост! Който ме познава знае, че от няколко години персонално критикувам МВР за даденото преди години, и неизпълнено обещание за създаване на Зоополиция!

Да кажа, че бях разочарован от дадената от тях лъжлива пресконфернция, ще бъде много меко казано! Бях бесен! Две години по-късно се появи и нов министър на МВР ( Валентин Радев) , който си мислел, че Зоополиция има и си работи!

После самия той разбра, че просто са ни замазали очите с онази пресконференция и каза, че ще свърши работата! След известно време с фанфари в новините ни беше съобщено, че Зоополицията е факт, и вече действа!

Аз обаче непрекъснато чета за убийства на животни, но никъде не чета за заловени и осъдени убийци! Започвам да си мисля,че отново са ни пуснали по пързалката! Явно Властимащите не си дават сметка, че хора, които измъчват, палят, малтретират и убиват животни, са потенциална заплаха за обществото!

Това са бъдещи безнаказани убийци на хора! Крачката е мнооого малка! Връщам се на молбата, която имам към вас! Нека проверим дали в България има Зоополиция!

Нека всеки, който е станал свидетел на намесата на Зоополиция в разрешаването на някакъв случай, да го разкаже тук! Както и обратното! Нека проверим!

Обещавам ви, че статистиката, която ще произлезе от това проучване, ще бъде връчена на ръководството на МВР, и ако се окаже, че отново сме излъгани и само се симулира дейност, ще търсим отговорност! Ако се окаже, че не съм прав и съмненията ми са неоснователни, лично ще се извиня на министъра!“, призова Маги Халваджиян в профила си в мрежата.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби