Всеки човек идва на този свят в точно определено време е с определена цел. Ето вашия кармичен хороскоп

Всеки човек идва на този свят в точно определено време е с определена цел. За едни хора този земен път ще бъде изпълнен с много благоприятни събития награда от съдбата а за други ще трябва да изтърпят жестоки кармични уроци за да изчистят своите минали прегрешения и да започнат на чисто. Чрез тази статия ще се опитаме да ви помогнем да разберете тайните на своето минало прераждане и да открехнем завесата на вашето бъдеще.


Хора родени в периода от 21 март до 19 април- духовно пробуждане

Какво правят повечето хора преди до отидат на работа или училище? Гимнастика не много сложни физически упражнения за да може да се чувстват бодри и енергични през целият ден. Ако сте се родили през този период от време то съгласно кармичният ви хороскоп в това земно превъплъщение вие ще можете да очаквате духовно пробуждане. Ще притежавате огромен енергиен потенциал и много полезни качества и сега и момента да ги използвате за благото на вас и другите хора.

Хора родени в периода от 20 април до 20 май- духовен растеж

Какво е необходимо на хората за растеж? Правилно хранене и лично пространство. Персоните родени в този период като никои друг се нуждаят от лично пространство. Това са хора с твърди принципи, които считат собствените си възгледи за единствено верни и за това на тях ще им се налага да бъдат често в конфликт с хората около тях. За тях кармичният урок ще бъде да погледнат на проблема и от страната на своя опонент и тогава да взимат решение как да постъпят.

Хора родени в периода от 21 май до 20 юни- растеж и развитие

Характера на всеки човек е индивидуален за тях това се изразява в техните чувства и разум. Главният кармичен урок , които ще е необходимо да усвоят през това земно съществуване е да не смесват работата с любовта. В личният живот те ще е необходимо да се ръководят от чувствата а в работата от разума.

Хора родени в периода от 21 юни до 22 юли – духовно дълголетие

Този период от годината е най светлото и спокойно време, хората родени през този период лесно ще постигат замисленото през това земно прераждане. Ще притежават бърз ум и ще могат да прогнозират как ще се развива ситуацията за напред.

Хора родени през периода от 21 юли до 21 август – духовно съзряване

Хората родени през този период от годината трябва да се научат да приемат светът такъв какъвто е. В живота си ще трябва да са доброжелателни към хората и съдбата ще им се отблагодари подобаващо към тях.

Хората родени от 22 август до 21 септември – събиране на реколтата

Хората родени през този период от време ще събират плодовете от миналите си прераждания. Съдбата ще ги възнагради за миналите изпитания и ще могат да получат ново благоприятно превъплъщение. За тях основният кармичен урок ще се състои в това да проявяват търпение спрямо близкото си обкръжение и рационално да изразходват собствените си сили.

Хора родени през периода от 22 септември до 22 октомври – падащи листа

През този период от година се раждат хора с много силен характер . През сегашният си земен път те ще се опитват да се избавят от своето минало и няма да изпитват угризения на съвестта защото ще считат, че всички свои постъпки са правени с цел достигане на вътрешна хармония. Те са хора реалисти.

Хората родени през периода от 23 октомври до 23 ноември – първи сняг

Тези хора са много наблюдателни и имат много чепат и променлив характер. Тези персони през това земно превъплъщение трябва да действат много внимателно и да не се блазнят от лесни печалби и задоволяване на ниски страсти. Те притежават висок енергиен потенциал и могат лесно да изчистят своята негативна карма, разбира се ако имат такава.

Хора родени през периода от 24 ноември до 21 декември- дълъг сън

Тези хора притежават магически способности от минали прераждания и е желателно да се доверяват на своя вътрешен глас Тяхната интуиция ще бъде отличен съветник по сложните въпроси на които ще им се наложи да си отговорят през това земно съществуване. В своите съновидения някои от тях ще имат шанс да видят своите минали животи.

Хора родени от 22 декември до 19 януари – духовно обновление

Тези персони се раждат с желание за голям порядък. За да имат успех през земният си път те ще трябва от време на време да внасят разнообразие и нови усещания. За де имат успех не трябва да се боят и да действат спонтанно.

Хора родени през периода от 20 януари до 18 февруари – кармично изчистване

В този период от годината се раждат романтици и мечтатели, те не се интересуват какво мислят за тях обкръжаващите. Те сами си правят правилата и се ръководят от тях. За тях обновлението през това земно съществуване ще бъде на много нива, разбира се ако те имат желание за това.

Хора родени през периода от 19 февруари до 20 март – силен вятър

За тях кармичният урок ще да могат да разберат, че немогат да помогнат на всички хора. Да си наложат приоритети и да се научат да се концентрират и да не злоупотребяват със земните удоволствия.

Опитайте се да разберете какво желае съдбата от вас в това земно превъплъщение и да редактирате своето поведение в тази насока за да не си правите отрицателна карма , която ще ви пречи за напред.

източник: zajenata.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби