Цветанка Янакиева проговори за пръв път от 5 години, но това, което видя за България е бедствено!

Цветанка Янакиева с прогноза какво ни чака, ясновидката проговаря за първи път след пет годни в мълчание

Цветанка Янакиева близо пет години не е правила предсказания публично по лични причини. Но избира да говори защото усеща, че има какво да каже. А прогнозите й са много точни, но и мрачни.


В световен план топ ясновидката вижда атентати. Най-много жертви ще има в Испания и Франция и хората трябва много да внимават, а българите да ограничат пътуванията си поне до септември.

За Европейския съюз тя казва, че противно на твърденията на някои той няма да се разпадне. Но и на България ше й е трудно да се оправи.

Българите няма лесно да се приспособят към еврото. Хората ще протестират, а икономиката няма да има подем.Едва през 2019 и то след април могат да се очакват чужди инвестиции.

Въпреки, че ще има вот на недоверие кабинетът ще изкара пълен мандат. В коалицията ще има разногласия и конфликти както и смяна на някои министри. Ще ни приемат и в Шенген.

Ясновидката пророкува наводнения. Но пък земетресения не вижда. Задават се пожари през лятото. Особено внимание да се обърне на пътя към Бургас. Няма да се размине и без човешки жертви.

За 2019 предвижда много конфликти сред хората и даже смърт. Светът ще трепери от крадци, а към есента ще има болести.

За 2020 ще има бум на дивите зверове в горите. Тогава се задават много стълкновения, ще има убийства и силни земетресения. Пролетта и лятото пак ще са дъждовни, а бурите ще изкореняват дървета, предават от blitz.bg.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби