Боби Ваклинов се уреди като отличник! Вижте само коя е новата му приятелка!

Боби Ваклинов забърса мацка с пари и кариера!

Боби Ваклинов се носи на крилете на любовта. Репортерът от „Господари на ефира” има жена до себе си. Доскоро се смяташе, че повелителят на „Златният скункс” няма да се ожени и дори ще остане стар ерген.


Но сега зевзекът от Благоевград призна, че е много влюбени има любима до себе си. За жената до Боби Ваклинов се знае само, че е мениджърка на голяма финансова фирма. Въпреки че двамата имат различна професия те се разбирали чудесно.

Влюбените дори преминали в следващата стъпка и живеят под един покрив. Дори майката на журналиста одобрила избраницата на сина си. Не е тайна, че за всичко Боби се консултирал с родителката си.

Той признавал, че все още тя е най-важната жена в живота му. Майка му била актриса и с нея той се съветвал дори как да стои пред камерите. Но той бил щастлив, че е получил одобрението й за новата му гадже. Нищо чудно скоро да се чуят и сватбените камбани, пише разкрития.ком.

Ваклинов вече си е взел поука от предишната си провалена връзка и затова не искал да разкрива името и професията на любимата си. Преди той дори се сгоди за бившото си гадже Ивана.

С красивата му приятелка двамата също живееха под един покрив и той поиска ръката й от родителите й. Но приказката свърши бързо и до брак така и не се стигна.

Боби Ваклинов каза тогава, че нито изневяра , нито нова любов е прекратила отношенията им, а причината била несходство в характерите им.

Работата, ангажиментите им и непрекъснато взиране във връзката им я разрушили. Боби често вдигал скандали на годеницата си. В един момент тя му казала да се промени, а той й показал вратата и така всичко свършило.

Сега „господарят” вече си е взел поука и не иска да афишира любовта си. Нищо чудно този път да успее да заведе любимата си до олтара.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби