Ето къде Софка и Гринго се отърсват от проблемите в България!

Софи Маринова и Гринго съчетават полезното с приятното

Софи Маринова и Гринго съчетаха полезното с приятното. Софка и нейният любим са в Лондон.


Лудо влюбената двойка е там, защото ромската перла има концерт в „Селби център“ утре, петък 13-ти.

Билетите за шоуто се продават на цена от 30-4о паунда, пише „Телеграф“. Желаещите да платят тази не малка сума, за да видят Софка на сцената, ще имат възможност и да похапнат обилно.

Със Софи и Гринго е и Лоренцо. Той дори си направил специална прическа и се изрусил, за да може да впечатли някое русо момиче със сини очи.

Софка и нейният любим мъж съчетават полезното с приятното. Служебните ангажименти ромската перла умело съчетава с дълги разходки по магазините и обикаляне от кафе на кафе. Софи, Гринго и Лоренцо се отдадоха на шопинг в лондонските магазини. Макар че цените там не са по джоба на всеки, Софка няма за какво да се притеснява с тези цени за концерта си.

Освен обикалянето по магазините и кафенетата, семейството си направи и много снимки в английската столица. Софка и Лоренцо не пропуснаха да се щракнат в червените телефонни кабини на Лондон, а Гринго си пусна снимка на фона на виенското колело, наричано „Лондонското око“ или „Колелото на хилядолетието“. То е построено през 1999-та година в чест на новото хилядолетие и е най-високото виенско колело в Европа.

Софи и Гринго обиколиха също „Херодс“. Това е най-известният универсален магазин в Лондон. „Херодс“ е смятан за един от най-големите и модни магазини в света. Площта на магазина възлиза на 90 000 кв. м., а персоналът му е над 5000 души. Всеки ден магазинът се посещава от над 300 000 човека. Девизът на магазина е „Всичко за всеки и навсякъде“. „Херодс“ се смята за едно от най-скъпите места в Лондон, но това очевидно не е притеснило Софи Маринова и Гринго.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби