Прочетете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 13 юли! Ето какви изненади са ви подготвили звездите!

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Доста активен ден, днес всички ще очакват да разберат от вас нещо важно и вие сигурно ще го знаете. Не забравяйте да спазвате предварителните си планове, че иначе може да не ви стигне времето, с всички допълнителни неща, които изникват.


Хороскоп Телец (21 април - 21 май)От днес ще имате огромна нужда да поучавате и съветвате всички наоколо. Днес е ден за приключения, така че не се учудвайте, ако ви предложат нещо напълно невероятно, позволете си една авантюра, макар и предпазливо.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днешният ден не е от най-леките, затова пък няма да Ви е скучно. Не бъдете прекалено праволинейни, защото именно това може да ви коства известни загуби. Включете адаптивността си в действие.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Нещата ще се стекат във ваша полза още от сутринта. Няма да се чувствате неудачници, дори напротив. Разчитайте на приятелите си, няма да ви подведат.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Трудно ще се адаптирате към изискванията на ежедневието. Спокойствието силно ще ви липсва. Днес е добър момент да минете на разтоварващ режим, пийте повече вода и наблегнете на суровите продукти.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Още от сутринта ще се чувствате под напрежение и то не само заради жегата навън. Главната причина за това да се чувствате не комфортно са най-вече вътрешните ви страхове. Всъщност те имат известни основания, но чак пък да се тръшкате. Върнете си оптимистичния поглед към света.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Този ден може да Ви донесе сериозен успех, но не бива да бързате и да се фиксирате върху минали провали и неуспехи. Най-важна е вярата в себе си, с нея чудеса можете да сътворите.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес е доста силен ден и е добре да се възползвате от енергията му. Силата днес е в материалните дейности, конкретните и практични неща. Ориентирайте се правилно.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Дано основните ви грижи да не свързани с това как да подобрите здравословното си състояние. Ще имате доста битови ангажименти. Не позволявайте дребните проблеми да ви скарат с колегите или домашните ви.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Бихте могли да осъществите значими и дълготрайни контакти. Ставате по-възприемчиви към чуждото мнение и в тази връзка – по-желани събеседници.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще имате огромно желание за свобода, което естествено ще опитате да потиснете. Ами, опитайте да съчетаете полезното с приятното, направете нещо невероятно, все пак лято е, бъдете по-слънчеви.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще почувствате огромен приток на сили и силно желание за действие. Използвайте ги, за да направите нещо за себе си, но все пак не се увличайте с физическото натоварване.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби