Легендарен индийски гуру извърши чудо и показа образа на Бог! Уникални снимки!

Сатия Сай Баба е Индийски гуру, често описван като аватар и чудотворец притежаващ способността да материализира. Бил смятан за въплъщение на Бога на Земята

Две невероятни истории свързани със Сай Баба, разкрили истинския лик на Исус Христос.


Нека се спрем на две от тях. Това са две истории, в които Сай Баба материализира живия лик на Исус Христос върху няколко фотографии.
Има множество факти относно пребиваването на Исус Христос на Изток след неговото възкресение. В търсене на допълнителна информация доказваща тези факти две жени се отправили в Индия през 1988г. Една от жените се наричала Керъл Брюс, именно тя разказала на света своята вълнуваща история.

Приятелката на Керъл – Барбара Макалей била дълбоко вярващ човек, погълнат от страданията на Христос. През 1985 година тя посетила Ашрама на Сай Баба в Индия. Основното събитие през деня там се наричало Даршан, когато Сай Баба минавал покрай събралите се хора и им дарявал своята благословия. По време на събитието Барбара се надявала, че Сай Баба ще благослови два нейни предмета – разпятие и черно-бяла снимка с лика на Христос, копие от Торинската плащаница.

Минавайки покрай нея Сай Баба взел само снимката, след това направил определени действия с ръцете си и лика на Христос от снимката започнал да изчезва, оставяйки след себе си един белия лист. След това отново извършил същите движения, като този път на белия лист започнал да се появява човешки лик, все едно лист фотохартия бил потопен в разтвор с проявител. Ето снимката:

Резултата можете да видите на цветната снимка, където е изобразен възкръсналия Исус Христос с очи пълни с любов и състрадание.
По този начин с помощта на своите чудодейни сили Сай Баба вместо отпечатък на мъртвото лице, показал на света живия лик на Исус. Удивително живите очи на силния духом човек в действителност трогват до дълбините на душата всеки видял фотографията.

На следващата снимка е изобразен Исус Христос на възраст 28-29 години, когато се връщал обратно в Йерусалим от дългото си пътешествие в Индия.

Тази снимка има не по-малко интересна история. В Ашрама на Сай Баба пристигнала група хора от Великобритания. В групата се намирала двойка, в която мъжът бил поклонник на учението на Сай а жената привърженик на християнската религия. Баба поканил двойката на интервю, като по време на беседата фотоапаратът на мъжа започнал от само себе си да щрака. След проявяването на филма, като групата се прибрала във Великобритания, на един от кадрите стоял лика на Исус. При следващото си идване в Индия, Сай Баба попитал двойката дали им е харесала снимката…

Чудесата на Сай Баба провокират най-различни реакции в хората. За тези, които са станали свидетели на неговите чудеса става ясно, че това не са просто фокуси. Но мнозина, често дори и бидейки свидетели на такова чудо, след определено време се поддават на своя скептичен ум, който започва да рисува нови теории и догадки относно видяното и да подлага на съмнение неопровержимите за онзи момент доказателства. Тъкмо затова е казано, че вярващия човек е нестабилен в своя избор, а този, който притежава Знание, притежава и дълбока увереност./zahariada.blog.bg/

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби