С тях няма никаква оправия! Ето кои са най-престъпните зодии!

Зодиакалният знак, под който сме родени, често е отговорен за голяма част от личностните ни характеристики, дори и за нашите престъпни намерения. Вижте кои са най-големите и опасни престъпници сред представителите на различните зодии или поне според водещи американски криминалисти и зодиакални експерти, пише az-jenata.bg.


Огнени знаци – Овен, Лъв, Стрелец 

В тази група Стрелците са най-трудните за улавяне мошеници и крадци. Овните са егоистични, тежко въоръжени и често изпълняват поръчкови престъпления. Лъвовете участват в престъпления често за да получат признание за стореното.

Те са добри манипулатори, знаят как да използват своите положителни качества и действат, без да се замислят. Дори в престъпните си намерения те искат да бъдат под светлините на прожекторите.

Въздушните знаци – Везни, Близнаци и Водолей 

Представителите на зодия Везни са по-садистични в сравнение с останалите въздушни знаци и обикновено са добре въоръжени и много опасни. Близнаците често участват във финансови престъпления, големи мошеници и крадци са.

Престъпленията на Водолеите са често в знак на отмъщение. От друга страна, опасните представители на зодиакалния знак са големи хакери, мошеници и големи манипулатори.

Земни знаци – Козирог, Дева и Телец 

Престъпните намерения при представителите на тези зодиакални знаци са почти еднакви по тежест. Темпераментните Телци са най-опасните в групата на земните знаци заради своята необузданост.

Техните престъпления обикновено са свързани с пари и често в организирането и провеждането им действат самостоятелно, тъй като са доста умни и обиграни. Престъпниците, представители на зодия Дева, обикновено са тежко въоръжени.

Сред тях по-често се срещат крадци и хакери. Козирозите са склонни да участват в групи за организирана престъпност. Сочени са и като по-големи садисти в сравнение с представителите на зодия Скорпион.

Водни знаци – Рак, Скорпион и Риби 

За Раците се смята, че са най-големите и най-жестоки престъпници от зодиака. Сред представителите на този зодиакален знак се срещат най-много серийни и хладнокръвни убийци, чийто почерк винаги се отличава.

Този вид убиец се смята и за психически нестабилен. Скорпионите също попадат в групата на садистите, които биха наранили хора и животни. Представителите на зодия Риби по-рядко биха наранили, но често са замесени в престъпления с наркотици.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби