Асен Блатечки сбъдва голямата си мечта, но това го закопа в дългове! Вижте какви неволи си докара!

Асен Блатечки очевидно е готов на всичко, за да сбъдне най-голямата си мечта

Асен Блатечки не се е отказал от намерението си пробие като продуцент в киноиндустрията. Бившият на Диляна Попова подготвя нов филм. Той вече има идея за проекта. Но преди да стартира реализацията му, трябва да реши въпроса с финансирането.


Преди 3 годни Асен Блатечки започна работа по първия си проект „Бензин“.

Продукцията не се радва на особен интерес от страна на читателите му, въпреки че за реализацията й актьорът загуби цели три години. Но освен, че пропиля толкова време за „Бензин“, той загуби и всичките си спестявания заради лентата. Актьорът се надяваше, че произведението му ще го изстреля към върха и инвестира всичко в него.

Въпреки неуспеха, той готов отново да рискува и да направи необходимото, за да сбъдне най-голямата си мечта. Тъй като не разполага с достатъчно собствени средства, той ще разчита на кредит от банката.

Преди дни папараци на „Уикенд“ го щракнаха с колежката му Невена Бозуков да обикаля из центъра на София. Учудващо за всички е, че двамата не обелили нито думичка, вървейки един до друг. Блатечки и блондинката се разделили, когато той влязъл в близката банка.

Актьорът изчакал пет минутки, след което бил поканен в офиса на кредитния инспектор. На излизане от банката, актьорът имал угрижен вид, предава Хот арена, позовавайки се на изданието.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби