Радост Драганова е на почивка в Мексико, но телефонът и звънна с ужасна новина

Радост Драганова в момента в на почивка в Мексико, но вече е научила за случилото се

Радост Драганова загуби съдебната битка с кипърския предприемач Харис Контурис. Бизнесменът съди нашенката за финансова измама в особено големи размери.


Той е работил в съдружие с фирма на тв водещата по проект за създаване на соларен парк.

Съоръжението е изградено в село Кошарево, намиращо се край Брезник. Предприемачът твърди, че е инвестирал повече от един милион евро в проекта, но след като соларният парк започнал да реализира печалба, той научил, че е отстранен от управителния съвет с общо събрание, на което не е присъствал.

Кипърският предприемач твърди, че е бил измамен от Радост Драганова и зет й. Още в началото на съвместната му работа с нея, тя му обещала, че ще се заеме с оформянето на документите, а от него се иска само да осигури финансирането. Тъй като останал с впечатлението, че Радост е не само умна, но и почтена дама, той дори не предполагал, че тя е способна да го измами, пише разкрития.ком.

Съдът е постановил, че тв водещата трябва да заплати на Харис Контурис сумата от 400 000 евро, както и всички разходи по съдебния процес, възлизащи на над 45 000 лв. Решението не е окончателно и подлежи на обжалване. По всяка вероятност процесът ще бъде гледан и на втора инстанция.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби