Започва новият слънчев месец. В първия слънчев ден хвърлете монета на кръстопът!

Започва новият слънчев месец. Първият слънчев ден е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Утрото и деня трябва да се посветят на работа, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.


„Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности.

Добре е да правите планове за предстоящия слънчев месец. Ще им върви само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е благоприятен само за тези, които постигат всичко сами в живота си, както и за учители, лидери, началници. Тези, които действат поединично, ги очаква неочаквана помощ“, добавя астрологът. „Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях.

Всички инициативи на този ден са много активни и сериозни и към тях трябва да се подхожда не като към забавление, а като към много сериозни начинания. Те ще бъдат перспективни, само когато се предприемат сериозно и за дълго време. Ако се съмнявате в нещо този ден - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят!“, предупреждава Ивелина Пенчева.

Тя съветва в първия слънчев ден да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Добре е също така да дадете нещо на първия срещнат просяк. „Да се проветряват повече помещенията, да се държат отворени прозорците, да влиза вятър е добре. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно. В светлата част на денонощието се постарайте по-малко да имате съприкосновение с водата, да не я разливате. След залез слънце е полезно да си направите парна баня и да се изкъпете“, добавя астрологът. „Денят е добър за освобождаване на тялото от наднорменото тегло - начало на цикъл на диети, гладуване.

Това е един от най-добрите дни за рязане на нокти и подстригване. В никакъв случай не се поддавайте на унинието и депресията! Никакви авантюри не се препоръчват. Не прекарвайте деня в уединение, отделени от другите хора!“, съветва Ивелина Пенчева. „В този ден не е добре да се проявява алчност. Ако ви поискат нещо, е по-добре е да го дадете. Бъдете щедри и великодушни! Вечерта е време за веселие и отдих“, добавя тя. „Препоръчва се да се опече хляб.

Може да се пие вино. Виното трябва задължително да е червено, затоплено с подправки и с мед - греяно вино. Ако не се употреби в този ден вино, значи показвате неуважение към Твореца“, предупреждава астрологът. „Черният, сивите и тъмни цветове сега са забранени. Ако в този ден постоянно се сблъсквате с черен, сив или друг тъмен цвят - това е много лош знак. Добре е да се облечете в нови дрехи, но да не се купуват. Подбирайте светли и ярки тонове! Препоръчва се повече блясък. Избягвайте мрачните и тъмни цветове!“, съветва Ивелина Пенчева. „Добре е да имате ярки сънища. Да бъдете гладни или да сънувате кошмари е знак за бедност и страдания. Празненствата са знак за богатство и помощ, а огънят – знак за „изгаряне” на всички врагове“, добавя астрологът.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби