Днес е много коварен четвъртък, гледай да не се подхлъзнеш! Алена разкрива рисковете за всяка зодия!

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
В този ден сте във вихъра на фантастичните си идеи. Внимавайте да не станат причина за провал, ако действате прибързано и необмислено. Заемете се с постигането на най-важната цел. Внимателно обмислените действия са причина да се радвате на небивал успех. Изборът е ваш. Не бъдете прибързани.


Телец
За ваша неприятна изненада напрежението ви следва през целия ден.

Трудностите ще ви накарат да промените плановете си, но не ви лишават от успех, ако сте достатъчно гъвкави и се заемете с текущите си задачи. Преценете още веднъж причината за успехите и за неуспехите си и определете линията, която ще следвате.

Близнаци
Ще усложните сами работата си заради вашата чувствителност към отправената ви критика. Постарайте се да преодолеете недоволството си от думите на вашите колеги, защото те са в правото си. Промените могат да са във ваша полза, но и във ваша вреда. Пристъпвайте към тях предпазливо.

Рак
Възможни са неочаквани обрати, които могат да ви принудят да тръгнете в нова, неочаквана посока. Налага се да защитавате и отстоявате принципите си. Не успявате да преценявате реално хората. Анализирайте околните, за да прозрете делите им.

Лъв
Анализирайте откровено грешките си и бъдете искрени пред себе си. Това е начинът да си проправите пътя към полезни промени, които ще започнат около обед. Доверете се на интуицията си. Не разчитайте на мнение отстрани, защото ще ви подведат и ще сгрешите. Не разказвайте за плановете си, за да не привлечете вниманието на завистниците.

Дева
Отново имате добра възможност да обмислите плановете си, за да се осъществите мечтата си за бъдещи професионални и материални успехи. Притъпете емоциите и разчитайте на разума си. Бъдете разумни. Начинание ще ви помогне да намерите приложение на своята енергия и своите способности.

Везни
Денят позволява поставяне на ново начало, затова не бива да го пилеете в празни приказки и да се отказвате от служебните си задължения. Съветите на приятели ви носят полза, така че не ги пропускайте. Не позволявайте заради собствената си леност да пропилеете отлични възможности.

Скорпион
Ще ви изненадат неочаквани, но полезни делови контакти, които не бива да приемате прекалено възторжено и емоционално. Познанствата ще станат причина да сключите успешни договори. Вземете важни решения, свързани със задачите на работното ви място. Начинанията ще са успешни, ако не бъдете твърде прибързани.

Стрелец
Изобщо не успявате да сте тактични и търпеливи. По-добре уговорете срещите си за следобед, за да овладеете емоцията си и да не си създадете врагове. Все още сте заети с мисли за вашите близки. Наслаждавайте се на радостта, която ще ви дари новината за ваш успех.

Козирог
Замислените планове може скоро да се реализират, но не бива да налагате мнението си и да изисквате подкрепа с агресия. Очаква ви емоционален подем. Изоставени задачи обаче непрекъснато ще ви напомнят за себе си. Приключете ги и си гарантирайте спокойствие.

Водолей
Каквото и да започнете, приемете, че е обречено на провал, ако влагате емоция и постоянно изказвате претенциите си. Надеждите ви за успех няма да се сбъднат заради стремежа ви да критикувате. Откажете се от начинанията, по-добре изчакайте благоприятен ден, за да поставите началото на нови проекти.

Риби
Въпреки че не ви липсва импулсивност и стремеж към нови хоризонти, рутината и търпението са вашите най-добри съюзници. Наложете си спокойствие и се задълбочете в служебните си задължения. Позволете на колегите си да ви помогнат, ако се налага.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби