Джино Бианкалана сам призна: Съсипан съм!

Джино Бианкалана изживява крайно тежък период в живота си!

Победителят от Вип Брадър Джино Бианкалана рухна тотално след неочакваната загуба на баща си. Припомняме, че татко му Георги Ташев си отиде преди месец, а новината се стовари като гръм върху сина му.


„Много съм зле психически. Майка ми не е добре и се притеснявам и за нея. Бяха 40 години заедно и изведнъж той си отиде. Опитвам се да продължа напред и да съм силен заради нея“, сподели Джино. Който всячески се стреми да се държи и да показва здрав разум и воля заради близките си хора.

„Не мога да повярвам, че се случи най-лошото е моя живот. Загубих най-добрия ми приятел, моя пример за мъж и татко. Сърцето ме боли. Никога няма да забравя татко и ще продължа да съм това което съм и възпитанието което си ми дал.

Аз съм 10% това което беше ти. Цял живот ще се старая да ходя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен. ОБИЧАМ ТЕ ТАТЕ ти си моя герой R.I.P“, написа в мрежата Джино след загубата на баща си.

Бианкалана обаче още не се чувства напълно добре и чисто физически. Знаем, че претърпя множество операции след зверската катастрофа с мотор през 2016 година в Чикаго, пише разкрития.ком.

В началото на тази година Бианкалана замина спешно за поредната опирация в Турция, а слуховете твърдяха, че кракът му няма да бъде спасен и може да се стигне до ампутация.

„Глупости са това. В момента съм със специална шина. Надявам се да се оправя все някога“, категорично заяви Джино. Признава обаче, че за жалост няма жена до себе си, на чиято любов и подкрепа да може да разчита.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби