Прочетете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 20 юли! Ето какви изненади са ви подготвили звездите!

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес ще имате огромно желание за свобода, което естествено ще опитате да потиснете. Вместо това опитайте да съчетаете полезното с приятното и направете онова, за което ви нашепва сърцето. Поне веднъж бъдете авантюристи.


Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Приятен ден, макар и с много наситени емоции. Най-важното е да не обещавате прекалено много. Днес ще сте склонни да надценявате нещата, което може да Ви изграе неприятен номер в бъдещ момент.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ден много подходящ за почистване и изхвърляне на ненужните неща. Ще имате нужда от малко оптимизъм. Освободете се от страховете си и не се доверявайте прекалено на сънищата.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Денят е доста добър за вас, ако сте и в отпуска, просто сте за завиждане. Подходящ ден да започнете да изграждате нещо хубаво, пък било то и пясъчна кула. Разходките привечер ще ви накарат да се почувствате много романтично.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Малко нервни ще сте в този ден. Възможните ви проблеми ще се дължат най-вече на вашата прибързаност. Опитайте се да успокоите темпото, пройте до 10 преди да кажете някоя оста дума.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще се чувствате малко отдалечени от досадните ежедневни неща, макар че ще ви се наложи да се занимавате с тях. Не си позволявайте да се разсейвате, защото всяка ваша крачка се следи много внимателно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Любовта някак ще ви се изплъзва, но вместо да се ядосвате, е по-добре да промените нещо. Отделете нужното внимание, особено на чувствата на любимия си човек. Не подценявайте емоциите.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Кой знае защо днес ще се замислите какво бихте могли да направите за жилището или за близките си. Ще имате нужда от сигурност и домашен уют. Прекарайте деня със семейството си и отговорите сами ще дойдат.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Първата половина на деня е доста подходяща, за да реализирате плановете си. Добре ще ви въздейства музиката през този ден. Гледайте да не претоварвате краката си, но това не значи, че трябва само да се возите и да лежите.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Може да имате някои търкания днес, особено с жени. Чувствата и истината често пъти нямат нищо общо помежду си и странно защо вие сте мислили, че сте успели да решите този въпрос.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Доста отговорности са ви прехвърлили, но вие имате силите и способностите да се справите. Само внимавайте с парите, не задлъжнявайте, а се опитайте да погасите досегашните си задължения.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Доста активен ден, днес всички ще очакват да разберат от вас нещо важно и вие сигурно ще го знаете. Не забравяйте да спазвате предварителните си планове, че иначе може да не ви стигне времето, с всички допълнителни неща, които изникват.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби