Дизайнерката се видя в чудо! Подлагат Мегз на нечуван тормоз!

Неотдавна дизайнерката Миглена Каканашева изплака, че няма мир спокойствие, след като деца, нейни фенове, разпространили телефона й в интернет. Вече втори месец телефонът на Коко Шанел от Раковски се скъсва да звъни, а ежедневието й е истински кошмар.


"Деца, много ви обичам и знам, че ми звъните, за да ми споделите, че ме обичате и това е много важно за мен. Но аз не мога да отговоря на всички.

Телефонът ми не спира да звъни, не мога да работя. Давам на всички отказ. А не искам да сменям номера си, защото ще бъде много трудно да уведомя всички хора, с които работя за промяната. Това трябва да спре", призова Каканашева.

Тя обеща да направи чат група, в която да си общува със своите невръстни почитатели. Каза Мегз, видимо отчаяна и притеснена, се пусна във видео в инстаграма си и показа колаж от десет снимки с пропуснати повиквания от непознати номера. Написа, че това са обаждания само от последния час, пише Пик.

Близки до амбициозното миньонче коментират, че е почти невъзможно човек да се свърже с нея. Дизайнерката често била изнервена. Не можела дори да снима видеа, защото във всяка секунда телефонът звънял и я прекъсвал.

"Мегз се старае да не показва лошо отношение, защото много обича феновете си, но вече не издържа - няма секунда, в която телефонът и да не звъни", коментират нейни близки.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби