Днес някои зодии ще жънат успехи, но Алена предупреждава тези за надвиснали беди във вторник

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
На успех ще се радват най-вече заетите в сферата на търговията. Ще успеят да привлекат на своя страна нови делови партньори, които да ги подкрепят в бъдещите им идеи за създаване на собствено производство. Срещите и преговорите са успешни, а също и пътуванията. На работното място успехът е с вас.


Телец

Пазете се от измами и самозаблуда, свързани с професионалните ви планове. Не проявявайте прекалена доверчивост към хората, които ви разпитват за новите ви проекти. Бъдете внимателни и ако поставяте ново начало. При работа с документи внимателно прегледайте всички формуляри и попълвайте данните си правилно.

Близнаци
За ваша огромна изненада днес ви очаква спокоен и хармоничен ден. Преценете трезво ситуацията, в която сте попаднали на работното място, и с успех ще се справите с проблемите. Колегите ви очакват помощта ви. Трудностите са породени от временна криза с финансовата стабилност на вашата фирма.

Рак
Ще изживеете положителни промени, ако не харчите без контрол спечелените пари. Всички делови срещи днес са успешни, дори и свързаните с бъдещо интервю за нова работа. Успехът е с вас, ако сте творци и хора на науката. Възползвайте се от възможността да срещната подкрепа на идеите си. Осъществете смело замислите си от изминалата седмица.

Лъв
Стабилизирайте завоюваните професионални позиции. От сутринта очаквайте недоразумения и разногласия, но ако премълчите, всичко ще отмине без последствия. Не си разваляйте настроението и това на вашите колеги. При обсъждане на служебни проблеми не спорете и не се заяждайте.

Дева
Точно в деня, който е подходящ за самоанализ и оценка на постигнатото, ще имате приятни и интигуващи срещи и запознанства. От тях може да излязат добри делови партньорства. Няма да ви липсват приятни новини и интересни изживявания. На работното си място сте в стихията си.

Везни
От сутринта ще ви поднесат неприятни новини за ваши близки, на които сте помагали, но явно не са оценили стореното от вас и се опитват да ви се отблагодарят с вреда. Не се ядосвайте, ако денят ви е труден. Обърнете внимание на колегите си и открийте в тях нови положителни качества. Деловите срещи са успешни. Работете, без да спорите заядливо с околните.

Скорпион
Емоцията вслества над вас през целия ден и ще ви попречи да запазите добрия тон при устрема ви за задоволяване на вашите материални стремежи. Много ви се струпа предишните дни и сега ви е трудно да се владеете. Разходете се с приятели, за да избегнете вечерта разправиите в дома си.

Стрелец
Въпреки напрежението, което ви е обзело, и безпричинната нервност, ви предстои благоприятен ден. Всичко започнато ще ви донесе успех, ако е добре обмислено. Радвате се на височайша подкрепа. Жените да очакват делови запознанства. Прибързаността е във ваша вреда въпреки подкрепата на звездите.

Козирог
Днес сте подложени на много изкушения, на примамливи предложения за нови начинания. Не отлагайте дълго отговора си. Ще изживеете приятни мигове в личен план и ще ги запомните за цял живот. Всичко започнато ще бъде успешно. Дори и да се сблъскате с трудности, те са лесно преодолими. Не изпадайте в паника.

Водолей
Забравете прибързаността и си наложете спокойствие. Възможни са грешки пореди разсеяност или прекалена самоувереност. Проведете разговорите, които сте планирали. Не прекъсвайте събеседниците си дори и ако ви досаждат с прекалените си обяснения. Всички начинания ще бъдат успешни, ако повярвате в силите си и не се разпилявате.

Риби
Имате възможност да осъществите нови, полезни контакти, които ще ви донесат признание и материална стабилност. Въпреки това ги пресявайте, за да не изпитате разочарования. Не бива да пътувате. Успехите ви следват по петите. Неочаквана новина за промени, които не сте предвидили, ще усложни отношенията ви на работното място.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби