Ето кой е сивият кардинал! Майката Лиляна е направила магия на Деси Банова и Плевнелиев!

Деси Банов и Росен Плевнелиев събрани от ходжа

Деси Банова и Росен Плевнелиев заедно заради бяла магия. Бившата водеща на прогнозата за времето успяла да омае Плевнелиев със специална бяла магия за любов, която завинаги пленила сърцето му. Ритуалът бил извършен от Адем ходжа миналото лято, пише „Уикенд“.


Бялата магия била поръчана от майката на Деси Банова – Лиляна, за да подпомогне симпатията между двамата.

За ритуала тя заплатила сумата от 10 000 лева. Това разкрива съратник на ходжата, който гостува в куп телевизионни предавания. Самият той отказва официално да потвърди новината под предлог, че при него ходят всякакви хора – и президенти, и министри. „Имена не казвам! Лошо не съм сторил никому“, коментира той.

Иначе ходжата обичал да се хвали пред другите си посетители, че е помогнал на бившата синоптичка да замае главата на Плевнелиев и да го върже с брак и дете. Когато другите клиенти го разпитвали, той казвал, че не ги познава лично, но познава майката на Банова, която лично го посетила и оставила техни снимки. Снимките на Банова и Плевнелив стоят на видно място в приемната на ходжата. Той казва, че майката на Банова не му казва директно имената на дъщеря си и Плевнелиев. Адем се съгласява да направи бялата магия за вечна любов, защото между тях така или иначе вече има симпатия. Адем се съгласява да ги свърже завинаги с ритуал наречен „Бяла брачна магия“. Това  разяснявал ходжата на интересуващите се как е подпомогнал събирането на Деси и Росен.

Ритуалът бил скъпичък, около 10 000 лева, но гарантирал че до 6 месеца, влюбени ще предприемат решителни крачки в своя живот като сватба и сдобиване с общ наследник.

Майката на синоптичката няколко пъти посещавала ходжата, за да се убеди, че всичко е наред. Тя настоявала за дискретност и твърдяла, че не е уведомила дъщеря си за действията си. Според запознати с това как се прави магията, не е възможно Банова да не е знаела да случилото се.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби