Изумително: Съдбата на всеки от нас е записана, но вижте само къде!

loading...

На няколко места в Индия се пазят архиви от палмови свитъци, за които се врява, че съхраняват листа, върху които е изписана съдбата на всеки един човек – минало, настояще и бъдеще.


Палмовите листа могат да предсказват бъдещето чрез Наади Шастра, която се смята за най-старата форма на хинду астрология. Тя се практикува в Тамил Наду и Керала. 

Текстовете върху тях са на вателуту, който е древен тамилски, и само посветен човек в този език и в тълкуването на астрологическите символи – агатияр, може да ви каже какво ви очаква в бъдеще и защо ви се случва.За да прочетат вашия свитък, трябва да дадете пръстов отпечатък и точното време на раждането си. Понякога отнема около седмица, за да се открият вашите палмови листа в архива.

Твърди се, че палмовите свитъци са създадени преди хилядолетия, а човекът, който ги е записал, е имал достъп до глобална информация. В тези свитъци са записани не само вашите имена, а и имената на вашите близки, както и основните събития е живота ви. 

Всеки човек има по две палмови листа. Върху едното е записано последния му минал живот, кармата, която трябва да изкупи, и основните събития от настоящия му живот. Второ листо представя неговото бъдеще като дава конкретни насоки за изчистването на лошата карма, за да се радва на по-добър следващ живот. 

Обикновено съдбата на човек е ситно изписана върху едната страна на палмово листо и по-рядко върху двете. Там има данни за неговото последно прераждане, факти от настоящия му живот като име, дата на раждане, ключови положения в астрологичната му карта, имена на майка, баща, съпрузи, настояща житейска ситуация, професия и т.н. 

Съдържат се предсказания за бъдещето, за следващото прераждане, както и обяснения за кармата, причина за сегашните неволи, но също така и лекове за облекчаването й. Тези лекове могат да включват поклонение в обозначени храмове, дарения на бедни хора, извършване на молитвени и очистителни ритуали от хиндуистки свещеници. 

Въпреки че пръстовия отпечатък на всеки човек се смята за уникален, в Наади Шастра се казва, че пръстовите отпечатъци могат да се разделят на 108 вида и по тях да се разпознава съдбата на човека. 

При колонизирането на Индия от британците част от свитъците са унищожени, а друга част са взети с търговска цел и са продавани на много места по света. Палмовите листа са сортирани спрямо пръстовия отпечатък, датата и часа на раждане. Казва се, че те са около 110 милиона, но истината е, че никой не знае колко са всъщност, както и как са се появили. 

В архива се пазят свитъци за съдбата на хора, родени до 2050 година. За хората, родени след тази година, няма информация, понеже се вярва, че те ще са поколение с много по-силна интуиция, които няма да имат нужда от астрология и други форми за предсказания, защото сами ще могат да предвидят бъдещето си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби