Идната седмица е критична, гледайте да не се подхлъзнете! Алена ни начертава правия път!

loading...

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
През идната седмица в личен план ви очакват приятни изненади. Ако сте обвързани, те ще бъдат свързани с половинката ви, ако пък не сте, нищо чудно да изживеете вълнуващ летен флирт. Отдайте се на доброто си настроение, почивайте си и не се страхувайте да бъдете себе си и да се забавлявате.


Телец
През дадения период в главата ви ще нахлуват какви ли не мисли и идеи – може би настъпва моментът да се отдадете на желанията и мечтите си, да опитате нещо ново. Към края на седмицата ще изпитате желание да се посветите на нещо по-спокойно, обикновено в компанията на близки хора.

Близнаци
Възможно е атмосферата в офиса неочаквано да се окаже напрегната. Сякаш всичко ще ви дразни, но не бързайте да действате импулсивно, защото е много вероятно нещата да се успокоят до седмица-две. Новините не са добри за вас, ако само мързелувате. Така че се стегнете и се отдайте на работата си.

Рак
В началото на седмицата може да се почувствате разклатени емоционално и да се затворите в себе си. В главата ви цари безпорядък и ще се лутат най-различни мисли. Все пак гледайте да не се поддавате на излишни тревоги, защото мрачните сценарии, които си представяте, няма да се осъществят.

Лъв
Ще попаднете на интересна възможност или на информация, която е от полза за вашето бъдещо развитие. Каквито и служебни въпроси да ви занимават, не пренебрегвайте семейството си и любимия си човек. Към средата на периода близките ви ще имат нужда от вас, а и вие ще търсите тяхната подкрепа.

Дева
Ако през идната седмица искате да коригирате отношенията си с хората, които са ви близки, ще успеете, защото ще ги видите в различна светлина. Следващите дни ще ви дадат пореден шанс да отхвърлите илюзиите си и да се освободите от свързани с миналото ви личности – както в личен, така и в служебен план.

Везни
През следващите дни основен акцент ще пада върху приятелските ви взаимоотношения и те ще подлежат на преоценка и изясняване. Не е изключено да уредите стари сметки с другар, да върнете или да получите пари. Ако планирате нещо, от сряда нататък идеите ви ще се избистрят.

Скорпион
Проявете интерес към нови области на знанието и ще разширявате кръгозора си. Ще се вълнувате от задълбочени изследвания. В средата на периода ще получите шанс да общувате с влиятелни хора, а също така и да поставите решителна крачка към дълго преследвана цел.

Стрелец
Използвайте седмицата, за да реализирате няки свои планове. Влагането на емоции в този процес ще ви помогне много. Времето е подходящо да потърсите нови съмишленици. Приятелите, които намирате сега, може да се окажат за цял живот. В интимните ви отношения като цяло ще цари хармония.

Козирог
Не планирайте много работа, защото различни емоции ще попречат да я реализирате. Необходимо е търпение – бъдете по-внимателни и не давайте поводи за ревност. В края на периода ще станете център на внимание. Трябва да положите усилия да сте по-постоянни в действията си.

Водолей
През дадения период ще избягвате шумните компании и няма да имате особено желание да се срещате с приятели. Наистина е наложително да намерите време за отдих, тъй като жизнената ви енергия е доста изчерпана. Презаредите ли батериите, ще сте готови за нови подвизи.

Риби
Сдържайте емоциите си, колкото и да ви дразнят околните. Опитайте се да отделяте време само за себе си – заредете се с енергия, като правите това, което обичате. Пътувайте на нови места, намерете си ново хоби и излизайте по-често с добри приятели.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби