Зрителите не подозират! В Откраднат живот се разрази тотална война!

loading...

Екипът на „Откраднат живот“ разделен на първа и втора категория актьори

Студена война бушува в екипа на „Откраднат живот“ – твърдят пред „Уикенд“ запознати. Откакто в сезон 6 влязоха Юлиан Вергов и компания, хората били като разделени на първа и втора категория. Това предизвикало огромно недоволство сред актьорите, които работят там от самото начало, срещу „звездите“, влезли, за да пазят рейтинг – отбелязва изданието.


Проблемите в екипа на „Откраднат живот“ започнали, когато след Юлиан Вергов в него влезли най-близките му приятели – Владо Пенев, Владо Карамазов и Ана Пападопулу.

Оказало се, че сред актьорите се мери с двоен архин – едни са „звездите“, а други „простосмъртните“, които още от първия сезон се бъхтят на снимачната площадка, но пък минаваха за „втора ръка“ артисти. Първите били с особени привилегии, графиците се съобразявали с личните им програми, сценариите се пишели специално за тях, а и заплащането било по-високо. Докато вторите били нещо като черноработници, които нямат право на претенции. В тази категория се включвали даже звезди като Моню Монев (доц. Мазов), Диана Димитрова (д-р Огнянова), Деси Бакърджиева и Велислав Павлов, които станаха истински звезди именно в този сериал и с цената на изкключителни усилия.

Вместо обаче да оцени труда им, в новия сезон продукцията залага на актьори, които минават за суперзвезди, но се въртят навсякъде – коментира изданието.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби