Настанаха тежки времена. Властите са подготвили на Митьо Очите ужасна изненада за рождения му ден

loading...

Турция ни предава Димитър Желязков в средата на месец септември

Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, може да прекрачи прага на килията на български арест навръх 46-ия си рожден ден – пише в. „Уикенд“. Мафиотът ще изкара поне до средата на септември в затвора „Малтепе“ край Истанбул, където е въдворен – отбелязва изданието.


„Процедурата по екстрадицията му ще отнеме около месец. Очакваме Желязков да ни бъде предаден след 15 септември“ – твърдят от Специализираната прокуратура. Така Митьо Очите може да влезе с белезници в български арест на рождения си ден, който е на 19 септември.

Според изявление на администрацията на затвора „Малтепе“ Желязков е настанен в обща килия с други затворници от чужди държави, чакащи дела за екстрадицията си. Митьо Очите бил хранен трипъти дневно и всеки ден имал на разположение по 1 час, за да се разхожда на чист въздух, естествено, обграден от телени огради.

За Турция са заминали трима от доверените му хора в Слънчев бряг – твърди изданието. Тяхната цел е да осъществят контакт с надзирателите и да облекчат престоя на боса си. Най-вероятно мисията им ще се окаже провал, тъй като и без това служителите на затворите в Турция са наплашени от режима на Ердоган и не рискяват да вземат подкупи – коментира седмичникът.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби