Виктория Петрова е единствената новинарка от бТВ, която остана на сухо това лято! Вижте причината!

loading...

Виктория Петрова е единствената в бТВ, която тази година остана без летен отпуск

Виктория Петрова остана без летен отпуск. За разлика от колегите си, новинарката тази година вероятно няма да стигне до морето. Синеоката красавица работи буквално като луда. Но въпреки усърдния си труд, тя няма да бъде възнаградена със заслужена почивка.


Вики, както колегите я наричат, отказва да излезе в отпуск. Въпреки, че има кой да я замести в ефир, тя няма да почива това лято.

Причината за решението на красавицата е нейният любим Красен Кралев. Графикът на министъра е изключително натоварен. Въпреки отпускарския сезон, той също продължава да работи и очевидно няма да почива това лято.

Влюбената Виктория Петрова е солидарна към любимия си. И след като той отказва да я заведе на море, тя предпочита да работи, научи „Ретро“.

Приближени до спортния министър коментират, че той е голям работохолик и винаги оставя почивката на заден план. Любимият на новинарката, както и тя самата, е родом от град Варна. Но въпреки това и двамата тази година ще пропуснат разходките край морския бряг.

Виктория Петрова винаги е проявявала разбиране към любимия си, най-вече по отношение  на работата му. Разбира се, той отвръща на жеста по същия начин и никога не се сърди на новинарката, че поставя работата си на първо място. В това отношение и двамата нямат проблеми, тъй като са изключително отдадени на професиите си, допълва изданието.

Телевизионерката убива скуката с обиколки из столичните молове. Наскоро тя беше засечена от репортери на „Ретро“, докато обикаля един от моловете в столицата. Двете дами по-скоро били на разходка, тъй като само разглеждали магазините и си тръгнали без покупки, уточнява изданието.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби