Хората настръхнаха! Тромбоните на Апокалипсиса озвучиха големи градове! Зловещо видео

loading...

През август тази година в три различни града на планетата - Мюнхен, Джорджтайн в Малайзия и американския Далас - в небето бяха чути загадъчни оглушителни звуци, приличащи наполовина на фантастическо тръбене на огромен тромпет и рев на животно.


Всеки един от тези инциденти е станал в точно определено време от денонощието и е привлякъл вниманието на мнозина поразени очевидци, пише Блиц.

"Тромбоните на Апокалипсиса", както ги наричат някои специалисти, през последните години все по-често се чуват в различни кътчета на планетата, но никой не може да определи техния източник. Излагат се хипотези за шум на влакове, заводи, движение на тектонските плочи и дори тръбенето на слоновете, но нито една от тях засега не е потвърдена. Ревът се чува все по-често по нощите, в радиус от десетки километри, при това голям брой свидетели твърдят, че звукът идва директно от небето. 

В много религиозни текстове се казва, че преди началото на края на света в небето ще започнат да се чуват тръбите на ангелите, оповестявайки грешниците за Денят на страшния съд. Именно затова много хора, сблъскващи се с дадения феномен, предполагат, че той има божествен произход. При това, "Тромбоните на Апокалипсиса" се чуват из целия свят вече две десетилетия подред, а Армагедонът все още не настъпва. Естествено, деянията на Господ далеч не са единствената версия, която се опитва да обясни аномалните явления. 

Едни са убедени, че шумът е предизвикан от някакво гигантско чудовище, събудило се преди няколко години в Световния океан. Според други, за всичко са виновни представителите на извънземните цивилизации, чиито кораби постоянно посещават нашата планета. Ако се вярва на трети, става дума за звукови колебания, предизвиквани от наслагването на една реалност с друга. Най-накрая, четвърти са на мнение, че това е бъг в "Матрицата", в която живее човечеството. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби