Това не трябваше да се разбира! Вижте тайното имение на Росен Плевнелиев! Изтекоха първи снимки!

Росен Плевнелиев е собственик на луксозен затворен комплекс край Банско

Росен Плевнелиев притежава цял луксозен комплекс в село Баня. Имението му се намери на пътя за Банско.

Всички къщи в него са в типично възрожденски стил.


Райското кътче, където бившият президент е построил тузарския комплекс, е известно като местност Камено.

Но за местните жители тази част от село Баня е известна като квартала на богатите. И това не е случайно. Освен Росен Плевнелиев, там имат къщи и други родни богаташи.

От няколко месеца къщата, в която Росен Плевнелиев често отсядал, е без охранителна система. Причина за това е смяна на собствеността. Бившият президент е продал любимата си къща и новия собственик е решил да махне системата за видеонаблюдение.

Съпругът на Деси Банова се е разделил с още няколко къщи от луксозния комплекс. Една от тях вече е собственост на хотелиера Йордан Христов.

Местните жители споделят, че преди време Росен Плевнелиев посетил комплекса с новата си съпруга. Но тя не пожелала да отседнат там, тъй като няма басейн.

Бившата синоптичка помолила любимия си да останат в намиращия се само на 500 метра луксозен СПА компекс „Хот спрингс“. В този комплекс преди дни отседна партията на Корнелия Нинова, където се проведе поредният семинар на социалистите.

За еднодневния си престой там червените пръснаха около 20 000 лв, с което си спечелиха гнева на народа, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби