Коя е Розмари Тишер – мистериозната участничка във „ВИП Брадър“?

Розмари Тишер няма нито една корекция при пластичен хирург и нито една татуировка по тялото си

Хубавата Розмари Тишер направи истински фурор още с влизането си в Къщата на „ВИП Брадър“ – пише в. „Уикенд“. Нито зрителите, нито съквартирантите (с изключение на Валентин Кулагин) я познаваха, но от пръв поглед я харесаха – отбелязва изданието.


Коя е обаче красавицата с българо-германски корени Розмари Тишер?
Розмари е на 33 години, но изглежда поне 15 години по-млада, и то без нито една корекция при пластичен хирург. Макар да е от смесен произход, тя въплъщава точния смисъл на понятието „българска хубост“. Баща й е германец, но красавицата буквално е „одрала“ кожата на майка си, която е родом от Казанлък.

Детските си години Розмари Тишер прекарва основно зад граница, учи в католическо училище, но заради майка си се мести в България, след като завършва гимназия. Жената много държала дъщеря й да се запише в български университет. Специалността, която момичето избрало, е психология. Завършва я в Софийския университет и към днешна дата има бакалавърска степен. В момента прави магистратура в същата специалност.

Открита е за манекен случайно, когато се разхожда по „Витошка“. Стройната й фигура забелязва агент на Ивет Григорова от „Ивет фешън“ и така стартира моделската й кариера. Има много участия по дефилета в чужбина.
Розмари Тишер твърди, че е хетеро сексуална и има сериозен приятел – бизнесмен, с когото ходи от няколко години.
Най-ценното в нея, освен 180-сантиметровия ръст, е че няма татуировки, нито пък корекции по тялото си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби