Медии гръмнаха: Раждането на Преслава е измама!

Избухна нов скандал с името на Преслава

Само ден след раждането на първородното дете на Преслава, името на певицата бе забъркано в грандиозен скандал. В редакцията на Хот арена пристигна читателски сигнал, според който раждането на изпълнителката, е измама.


Читател на електронната медия твърди, че всъщност Преси не е била бременна. Тя е наела сурогатна майка, която да износи нейното дете. Подателят на сигнала пояснява, че пайнерката прекара последните месеци от бременността си в Турция, за да не се разчува за това в България.

Той припомня още, че през цялото време Преси е демонстрирала поведение, нетипично за бременна жена. Още от началото на бременността си тя покори планински върхове, спа в палатка. А последните дни преди термина си се качи на моторна лодка – дейности, които не са типични за жена в това деликатно състояние, пише Хот арена, цитирайки източника си.

Читателят на изданието припомня, че Преслава отказваше да покаже корема си и още тогава се появиха съмнения, че тя не е бременна.

Ние не се ангажираме с коментар на тези твърдения и не можем да заявим категорично, че това е истина. Подателят на сигнала до Хот арена твърди, че е напълно убеден в думите си.

Оставяме на Вас да прецените дали това е истина.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби