Нора Недкова не спря да ръси убийствени бисери дори и след напускането от ВИП Брадър!

Нора Недкова даде първото си интервю след напускането на Къщата

Думите на Нора Недкова предизвикаха доста смях в студиото на Гала. Снощи зрителите на риалити формата „ВИП Брадър“ решиха да изгонят плеймейтката от Къщата. Днес тя даде първото си интервю за предаването „На кафе“.


Нора сподели, че е очаквала да напусне къщата на „ВИП Брадър“ и дори сама на няколко пъти пожелала да излезе, тъй като „не толерира несправедливостта в това предаване“. „Аз съм за честната игра“, категорично заявява Недкова. „Играх честно. Не можах да покажа и да дам всичко от себе си, защото нямах времето и не ми беше даден шанса, но това е една игра“, допълва плеймейкта с усмивка на лицето.

Нора сподели и какво е мнението и за най-големия й враг в Къщата – Валентин Кулагин. „Знаете, че аз съм в конфликт с Валентин Кулагин, след като посъжителствах малко с него, разбрах, че той не е лошо момче. Като цяло всеки си има неговите болки, които носи в себе си. Не му се сърдя за нищо. Не се сърдя на никого за нищо“, заяви още Недкова пред репортерката на Гала.

Нора категорично отхвърли да има „такова нещо като лагери“ в Къщата и допълни, че и двамата с гримьора са много забавни.

Житейски уроци

Плеймейкта сподели също и на какво я е научил престоят й в къщата на „ВИП Брадър“. „Да, научих, че мога да ставам рошава, да ставам без грим и това да не ме притеснява по никакъв начин. Защото аз съм себе си и това вътре в мен никога няма да си тръгне. Аз съм си Нора Недкова. Аз винаги съм била честна и това никога няма да се промени и заради никого“, прави Нора своите изводи за престоя си в Къщата.

Според Недкова, тя не е имала достатъчно време, за да разкрие някои от своите най-добри качества като добротата и човечността си. Истинско постижение за плеймейтката е, че се е научила да съжителства със 17 човека. Нора не крие, че обича да налага мнението си, а това определено не се хареса на голяма част от съквартирантите й.

Плеймейтката споделя също, че ролята на президент на Къщата й е паснала идеално.

През цялото време думите на Нора предизвикваха смеха на коментаторите в студиото при Гала. Но това, че е родена лидер, направо ги довърши.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби