РАЗСТРЕЛ! Култовата Иванка Курвоазие закопа Гала и Стефчо заради издънките във ВИП Брадър!

Иванка Курзоазие успя да погледне в душичката на Гала!

Култовата виртуална писателка с прозвище Иванка Курвоазие, която следват стотици хиляди в мрежата, свали маската на Гала. Поводът е влизането на любимия й Стефан Николов във Вип Брадър. Факт, който успя да разтърси привидно стабилния свят на водещата на „На кафе“. Ето какво заяви Курвоазие:


„Виждате ли какво нещо е живота, май френц… Ето примерно Гала, която десетилетия наред правеше аутопсии на българския хайлайф. Вивисекции, дисекции, израждаше секцио с медицинска усмивка българските звезди в поднебесното си студио…

Пиаца ди Гала, столицата на нейната империя, недосегаема зад тая усмивка, тая блестяща броня, вървеше суха в дъжда години наред. И миеше нозете си с кръвта на звездите, с техните драми, любови, циркове, падения, разводи и банкрути…

Един ведър и неумолим счетоводител на сърцата, който оставаше недосегсем за бурите на собственото си сърце. Един светъл фар за милиони домакинства от гинци до казабланка, един недостижим идеал за стотици отчаяни домакини.

Но вижте как неумолимо падна в собствения си капан, как седеше в публиката пред къщата първата вечер. Една жена от плът и кръв, която изпраща един мъж, който обича и от който малко се срамува и за който много се притеснява.

Мъж, който копнее за слава. И тая любов за първи път я прави истински уязвима под лазерния лъч, който години наред с непоколебима усмивка е насочвала към гърдите на другите.

Никой не е в състояние да избегне капана на сърцето. Дори и Гала“, пише Иванка Курвоазие.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби