Хороскопът на топ астроложката Алена - какви изненади чакат зодиите в понеделник

loading...

ОВЕН

Предстои ви труден ден. Изпълнен е с грешки на ваши колеги, ваша критика и недоразумения на работното място. Избягвайте срещи и разговори, както и работата свързана с финансови документи. Денят е неблагоприятен и за общуване с деловите ви партньори и за делови преговори.

ТЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за делови разговори, но заради неочаквани трудности и невъзможност да прегледате още веднъж документите, няма как да подготвяте договори. Не инвестирайте повече от планираните средства. Възползвайте се от благоприятните възможности, които ви даряват вашите колеги, но и Съдбата, за да пожънете успех на работното място.

БЛИЗНАЦИ

Защитете интересите си пред колегите и ръководството и бъдете отговорни на вашето работно място. Ще нарасне авторитетът ви, а самочувствието ви ще се върне. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни. Добре е да проявите търпение и такт и да изслушвате събеседниците си.

РАК

Предстои ви труден ден, заради ваши грешки на работното място и недоразумения, свързани с личните ви отношения. Стабилизирайте постигнатото. Не разпилявайте енергията си напразно. По-добре се откажете от новите задачи, за да си спестите ядовете. Завършете изостаналите. 

ЛЪВ

От вас зависи да избегнете неприятности, породени от допуснати преди време грешки на работното място, които нарочно сте "забравили" да поправите. Внимателно се отнасяйте към поднесените ви в деня идеи и предложения. Не сте сигурни в професионалните си успехи. Не се лишавайте от подкрепата на вашите колегите си, която ще ви даде увереност.

ДЕВА

Очаквайте приходи от успешни търговски операции. Пред вас се разкриват нови по-добри  професионални перспективи, които е добре да не пропускате, особено ако сте безработни или искате да смените работата си. Ще ви отправят примамливо предложение, но не се съгласявайте на инвестиции.

ВЕЗНИ

Възникват проблеми, които трудно ще разрешите сами. На работното място не се поддавайте на емоцията, за да не си създадете врагове между ваши колеги и с хората, на които държите. Ако развивате ваш или семеен бизнес, отложете преговорите за разширяването му.

СКОРПИОН

Днес сте склонни да избързате и да се съгласите на участие в рисковани сделки. Ако работите в сферата на частния бизнес, рискът е неоправдан и провалът ви е гарантиран. Не трябва да мислите само за материалните си успехи, ако искате да си спестите загубите.

СТРЕЛЕЦ

В този ден се пригответе за грешки на работното място, които ви създават проблеми и в личните ви отношения. Новите ви идеи ще повлекат след себе си финансови загуби. Ако сте си направили планове как да вложите парите си, могат да ви ги провалят. Не разчитайте на късмета си.

КОЗИРОГ

Очаквайте приятна новина, която ще ви зареди с оптимизъм. Завършете всички започнати задачи и ако имате време поставете началото на новите. Деловите срещи са успешни, ако преодолеете трудностите. От сутринта ви предлагат участие в успешна търговска сделка.

ВОДОЛЕЙ

За да успеете да приключите задачите си и да започнете новите без изоставане, не мислете, че работите само за пари. Възползвайте се от добрите възможности. Имате възможността да стартирате нова доходна задача. Правете всичко с удоволствие и с желание да сте полезни на околните. Съдбата ви закриля.

РИБИ

Очаквайте трудности и неприятности, които ще ви споходят преди обед, но ще се справите сами. Бъдете особено внимателни към новите предложения, ако ви ги поднасят завистливите ви колеги. Анализирайте грешките си и не се проявявайте като несговорчиви при провеждането на делови разговори.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби