Простреляната в Слънчев бряг Симона не може да говори, удължават разследването за убийството на хазартния бос

снимка: flagman.bg

Разпитват оцелялата по чудо красавица през октомври, доживотен грози убиеца Станчев

Простреляната красавица Симона Тодорова все ще се бори, за да възстанови говора си.

Младата жена има затруднения с произнасянето на думи, след като куршум минава през мозъка й, съобщава "България днес".

Именно това не позволява на разследващите да разпитат блондинката, заради която охранителят Михаил Станчев хвана патлака и тръгна да убива.

Инцидентът потопи в кръв улицата пред апарт хотел "Сън вилидж" в Слънчев бряг. Именно там Михаил причаква красавицата. Девойката, родом от Дряново, живее в хотелска стая, осигурена от новия й шеф - хазартния бос Коста Николов-Миджурина. Тя започва работа при него в казино малко преди вендетата на Михаил.
Във фаталната вечер Миджурина чака заедно със свои приятели Симона, за да я заведе на ресторант. Мерцедесът на бизнесмена стоял на аварийни пред „Сън Вилидж” около 20 минути, тъй като чакали Симона да се приготви. Красавицата обаче се забавила, защото се карала с полуделия от ревност Михаил. Станчев се появил изневиделица пред апарт хотела, отворил вратата на немското возило и стрелял в главата на хазартния бос. След това се обърнал, опрял дулото на пистолета в слепоочието на любимата си и дръпнал спусъка още веднъж, припомня "Флагман".

В момента Михаил Станчев е в ареста в Бургас. Той и адвокатът му Красимир Кацарски нямат намерение да искат по-лека мярка, защото Станчев се страхува от вендета.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби