Избиват сръбски босове наред! Ето защо екзекутираха Джордже на Наталия Гуркова!

Преди убийството на Джордже Михалевич е имало още три показни разстрела в ЮАР

Само преди няколко месеца Джордже Михалевич и Смилян Самарджич откриват нова съвместна компания за търговия с недвижими имоти в Черна гора. 13 дни по-късно започва серия от убийства на сръбски бизнесмени и босове в Южна Африка.

Сръбското издание „Блиц“ съобщава, че в началото на юли Михалевич и Самарджич откриват съвместен бизнес.


Самарджич е свързан с наркобоса Драган Дудич Фрик, който е част от наркокартела на Драган Шарич. Той умира при неизяснени обстоятелства, като официалната версия е самоубийство.

На 18 юли полицията в ЮАР, установява, че е извършено покушение срещу друг сръбски бос — Дарко Кулич. Последният е свързван със Земонския клан, като списъка на престъпните му дейности е безкраен. В последните години той живее в Йоханесбург, ЮАР. Убийството става в предградието Рандбърг, Йоханесбург, в ранна вечер, когато е буквално екзекутиран от 30 куршума. Тежко ранени са съпругата му и неговият спътник, които също се намират в колата. Полицията така и не успява да намери убийците, отговорни за инцидента.

Подземни войни

Смята се обаче, че смъртта на Джордже Михалевич има връзка с тази на Дарко Кулич, най-малкото поради факта, че и двете стават край Йоханесбург. Също така за Кулич се смята, че е замесен в смъртта на сръбския бос на подземния свят в Африка — Милан — Мики Джуриджич и Джордже — Джорджа Дарманович. Дарманович е бивш агент на ДС, а Джуриджич е бил издирван във връзка със смъртта на Аркан, пише още сръбското издание.  И двамата са избягали в ЮАР, където се смята, че са се включили в бизнеса с дрога. За Дарманович се смята, че е поръчал смъртта на Джуриджич. Той е застрелян в същото предградие на Йоханесбург – Рандбърг . Самият Дарманович е убит в Белград, след като напуска Африка. Той е трябвало да се срещне с представител на полицията и да предаде важна информация за Милан и смъртта на Аркан. Тя обаче така и не стига до полицията.

Трите убийства отново се появяват на дневен ред след смъртта на Джордже Михалевич, пише сръбският портал, позовавайки се на международни източници. А интернет изданието borba.me припомня и случилото се с бащата на диамантения бос преди години. Тогава Наталия Гуркова отрече да е имало отвличане или покушение срещу семейството й. Мис България даде интервю, в което заяви, че свекър й е станал жертва на инсулт, а не е бил отвличан и тормозен. Тази информация обаче бе отхвърлена от следователя Чад Томас, който разкри, че бащата на Михалевич е бил измъчван и отвлечен в ЮАР.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби