Последна информация за състоянието на Ласкин. Алекс живее в същински ад

Преди няколко дни Иван Ласкин е приет по спешност в столичната 2-ра градска болница с чернодробна недостатъчност, след като е припаднал. Оттогава съпругата му Александра Сърчаджиева не е на себе си от притеснение.

Въпреки това обаче геройски издържа традиционния си ефир за шоуто „ВИП брадър”, в който този път си партнира с Азис. Близки до актрисата разкриват, че непосредствено преди да застане пред камера, тя е глътнала няколко успокоителни, за да може да издържи, пише в. "Шоу".


  На Александра със сигурност не й е било никак леко – и да се усмихва, и да подава добро настроение на камерата, когато всъщност й се плаче от страх кога ще стабилизират състоянието на Иван Ласкин. Очакваше се дори актрисата да отсъства от формата заради здравословните проблеми на мъжа си.


Актьорът е приет в отделението по гастроентерология и му предстои операция, потвърдиха ни и от здравното заведение.

Като в момента   той се нуждае от кръводаряване. Търси се рядката група А-   Съпругата му Алекс Сърчаджиева е дала кръв, както вече стана ясно. Но очевидно трябва още, за да се гарантира пълното му стабилизиране. Припомняме, че в средата на август преживя огромна трагедия, която го срина, след като загуби своя баща Славчо след кратко боледуване. До последно двамата с Иван не поддържаха близка връзка, което бе и една от мъките в живота на Ласкин.

Според тиражирани в медиите информации пък майка му и баща му са работили в Испания допреди 1989-а, като татко му Славчо е бил на щат в българското посолство в Мадрид. И двамата са инженери, но след промените се развеждат и майката, която е арменка, остава на работа на Иберийския полуостров, докато баща му се връща у нас.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби