Ето я най-добрата рецепта за перфектните толумбички! Топят се в устата!

Приготвяне: 30 мин Готвене: 60 мин Общо: 90 мин Хранителна стойност: 500 kcal

Продукти:

500 мл. вода

1/2 пакетче масло

6 яйца

250 гр. брашно


щипка сол

За сиропа:

500 гр. захар

2 ч.ч. вода

1 ванилия

сок от един лимон

1 ч.ч. олио за пържене

Начин на приготвяне:

Водата завира и в нея се слагат солта и маслото. Брашното се прибавя постепенно, бърка се с дървена лъжица, да стане гладко тесто и сместа да се отлепва от съда, пише "За жената". Сваля се от котлона, изстива малко и се слагат едно по едно яйцата. Бъркането продължава, за да стане гладка хомогенна смес.

С шприц шприцоваме и пържим в горещо олио, без да ги набождаме с вилица. Изваждаме толумбичките с решетъчна лъжица. Готовите толумбички заливаме със студен сироп.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби