Обвиняемата за скандала "двете каки" преобърна всичко за убийството на Виктория!

loading...

сн. бТВ

Обвиняемата бивша съдийка от Софийския градски съд Румяна Ченалова, която беше основен участник в скандала "Двете каки" заедно с Владимира Янева, се усъмни в информацията, изнесена от МВР и прокуратурата за арестувания в Германия за убийството на Виктория Маринова Северин Красимиров.

Според властите ДНК анализ и открити дрехи с кръв на убитата е доказал, че именно той е изнасилил и умъртвил журналистката от Русе.


Ето какво написа във Фейсбук профила си Ченалова (оригиналният правопис е запазен):

"Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи:

1. Северин цяла нощ пил .Употребил голямо количество алкохол.Тежи около 50кг.

2. Скрил се в храстите и изчаквал жертва / по Маринов/,но пък престъплението е спонтанно/ по Цацаров/.Така чакал до обяд.

3. Виктория Маринова била с приятелки до 12 ч.

4. За времето до 12,11ч./ записи на тичащия Северин/ той извършил нападение, изнасилване и убийство.Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, даже и дреха на жертвата/ като в сериал за сериен убиец/

5. Със скорост на спринтьор, скривайки вещите се изнесъл от местопрестъплението.Алкохола въобще не му пречил, щото бил боксьор.

6. Пристигайки в къщата решил да остави вещите на полицията за всеки случай.Щото ДНК-то, което му взели когато бил 10годишен може и да не е сигурно.

7. След това разказал на леля си,че е извършил изнасилване и отпрашил към Хамбург.

По-добре да не бяха говорили!".

Румяна Ченалова е обвиняема за длъжностно и за документно престъпление. Тя беше изправена пред Темида заради това, че от 19.07.2013 г. до 22.01.2015 г., като докладчик по търговско дело, образувано по молба на "ОЕТ - Обединени Енергийни търговци" ООД срещу НЕК, при условията на продължавано престъпление, с 14 отделни деяния е нарушила и не е изпълнила служебните си задължения с цел да набави облага за търговското дружество. В резултат на нейните действия сметките на НЕК били запорирани 6 459 922 лв. на НЕК. Освен това съставила и официален документ с невярно съдържание - извършила поправка и допълване на протокола от проведено съдебно заседание, че са били представени три фактури.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби