Директно от дома на Стефан Данаилов! Нещо много зловещо се случи с любимия на поколения актьор

loading...

Най-новата имотна придобивка на Стефан Данаилов тъне в мистерия, разказват негови комшии от село Марково, известно в цялата страна като пловдивския Бевърли Хилс.

Къщата, която Ламбо купил там, била обладана от духа на предишния собственик, чиято страховита смърт хвърлила в шок и ужас цялата махала, съобщава вестник „Ретро“.

Повече от 20 години постройката била необитаема, защото към нея никой не проявявал апетит въпреки ниската продажна цена, на която брокерите на недвижимо имущество я предлагали.

Първо й искали 70 бона, но после свалили цената двойно, за да се отърват от нея. Всички, които ходели на огледи на имота, бягали като дявол от тамян, когато чуели зловещата история за случилото се самоубийство в семейството на предишните собственици. Съседи на новодомеца Стефан Данаилов разказват, че бай Методи се обесил в една от стаите, защото бил много болен и не могъл да преживее страшната диагноза и нечовешките болки. От тогава насам на къщата й тръгнала лоша и злокобна слава.

Бившият културен министър обаче не се интересувал от легендите за прокобата, която тегнела над нея, и я купил, без изобщо да умува, за скромните 30 хиляди лева, твърдят местни. Още щом сключил сделката, организирал ударна бригада да почисти двора от нападалите клони и буренясалите храсти. Въпреки че външно първоначално къщата изглеждала доста зле, отвътре била много запазена, разправят комшиите на Ламбо. Общо, заедно с двора, новият имот на Мастера приближавал декар. Първоначално Данаилов бил голям мераклия да се премести на спокойствие в пловдивското село, но когато заболял сериозно, ремонтът замрял.

Бабите обаче продължавали да го очакват с трепет и непрекъснато го дебнели, когато минавал да хвърли по едно око на вилата. Всички говорели, че той бил най-голямата звезда, която си купила къща в селото, макар там да пребивавали и други знаменитости. Открай време Градът под тепетата бил любим на знаменития актьор. Стефан Данаилов избрал „Квартала на богатите“, както наричат село Марково в Пловдив, заради многото театрали, художници и дейци на изкуството, които живеят в него. Преди години дори лекоатлетката Стефка Костадинова имала закупен парцел в Марково, но скоро след това двамата с първия й съпруг Николай Попвасилев го продали на украинци.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби