Вижте какви ги е вършил чудовището Северин на рождения ден преди зверското убийство

В ромската махала на Русе, където живее Северин Красимиров, нощта е преминала спокойно след напрежението снощи. Има полиция, всеки момент трябва да пристигне и жандармерия, съобщава Нова телевизия. 


Както Брадва.бг съобщи, снощи група рокери нахлу в махалата и предизвика паника от евентуална саморазправа заради убийството на Виктория Маринова.


Мъжете в черни дрехи, някои от които със скрити лица, спрели пред къщата на лелята на Северин, търсили и близките му.  

Рано тази сутрин следите от гумите на моторите още личат по улицата.

Неговият приятел, който го е закарал до Хамбург след убийството, заяви, че изобщо не е подозирал какво е направил Северин. След като разбрал, много се уплашил. „Как няма да се притеснявам, жена ми беше там с него в седмия месец бременна“, заяви Синан. 

Двамата заедно били на рождения ден преди убийството. Празнувал братовчед на младежа. Пили до 5-6 часа сутринта. „Беше пиян, но не чак много, нормално беше“, разказа той. По думите му, по нищо не личало, че Северин може да е извършил такова ужасно престъпление. 

В германския град Щаде, където беше арестуван Северин, българските граждани били много притеснени заради напрежението в Русе. Между тях се говорело, че дори имало запалени къщи в ромската махала.

Хората се обаждали на близките си и ги съветвали да не пускат децата си на училище.   Хората там смятат, че Северин е извършил убийството под въздействието на алкохол и наркотици и дума не можело да става за вземане на пари.

Междувременно пред журналисти директорът на ОДМВР-Русе комисар Теодор Атанасов обясни, че тази сутрин обстановката в ромската махала на града е спокойна. „Смятам, че ситуацията е овладяна и няма напрежение. Няма задържани лица. Имаме подкрепления от дирекция „Жандармерия“, каза той.  

Засилено полицейско присъствие има в два квартала на Русе. „Нямаме индикации за предстоящи нарушения на обществения ред. Всички мероприятие, които е било необходимо да се извършат с оглед опазване на обществения ред, са извършени“, категоричен беше Атанасов.  

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби