Всичко е прах в очите! Ева най-накрая разкри истината за издънките на Кулагин

Ева говори за съквартирантите си от „ВИП Брадър“

Ева говори за съквартирантите си от „ВИП Брадър“. За нея участието в риалити формата приключи, но тя го отчита като полезно. „Полезно е всяко едно такова участие, защото виждаш себе си в малко по-друга светлина.

За себе си мога да кажа, че бях доста обрана, но показах себе си – аз съм си такава.


Не съм силно контактна, макар в Къщата да си говорех с всички.

Като че ли заради разликата в годините ни имаше някаква издигната бариера. Сметнах за по-добре да не бъда толкова открита, защото не ми отива на годините“, споделя Ева пред „Шоу“.

Тя разкри и какво мисли за някой от останалите съквартиранти в риалити формата като не пропусна дразнителя в Къщата – Кулагин. „Вальо има добро сърце, доколкото успях да го опозная. Но той се е впуснал в играта с пълна сила и си следва своя план. Момчето иска да бъде популярно, да направи силно впечатление с добро или лошо. Той просто си играеше неговата игра.

„Гледам, че сега нещата са се уталожили малко или много. Но искам да ви кажа, че той не от притеснение спи в банята! Всичко това са негови решения с цел по-голяма популярност. Аз с него нямам скандал или противоречие. Аз съм човек, който си казва направо нещата, без да говори зад гърба на хората“, споделя Ева.

Певицата още веднъж потвърди, че с колежката й Ваня Костова са в много добри отношения извън Къщата. При влизането си в риалитито Ваня обвини Ева, че прави магии и има проблеми с алкохола. „Успях да видя нейната визитка! Ваня е много чувствителна и смятам, че се поддава на чужди мнения. Някой й е натикал тези неща в главата и тя нямаше какво друго да каже. Не знам защо така е постъпила, тя си решава. Въобще не й се сърдя. Познаваме се много добре, че да изпадам в такива помрачения. В крайна сметка „ВИП Брадър“ е една игра“, казва Ева.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби