Това, което изплува за готвачката Божана ще ви потресе! Когато се напие става страшно!

Божана Кацарова пие до безпаметност и се съблича!

Божана Кацарова има сериозни проблеми с алкохола. Нахаканата готвачка се самозабравя, щом вдигне чашката.

Победителката от „Мастършеф” се събира с шумна компания, която се забавлявала по странен начин.


С днешна дата е една от съквартирантите във Вип Брадър и не спира да сече наред всеки, който не й харесва.

Най-много симпатизира Петко Димитров и се е превърнала в негова дясна ръка.

Мнозина подозират, че инатливата Бо си има падалка по топ кръчмаря. И е като негова „картечница”, като изпълнява всякакви подмолни ходове, което той измисля в къщата, за да трупа рейтинги да победи в играта останалите.

За нея съквартирантите имат противоречиво мнение, като най-много не я харесва маданският любовник Ричи Известното.

Но Божана наистина има странно чувство за купони и веселие. Когато й е най-готино тя не спира да се налива със спирти напитки, коментират близки до нея.

Източници издават, че когато се напие Божана обича да си съблича дрехите и да троши всичко по пътя си, което й се изпречи пред пияната й походка.

Такъв купон спретнала с актрисата Рая Пеева, с която били близки. Двете така се направили, че сутринта, след като изтрезнели се хванали за главата. Защото вечерта сътворили буквално погром в дома на актрисата, пише "разкрития".

Всичко в жилището било леш, а на телевизора забелязали сутиените, които си метнали по време на пира. Така те зърнали рекламата по Би Ти Ви за участие в „Мастършеф”, където Божана се записва и печели кулинарното шоу. Брат й и майка й били решили, че ще се изложи много, но съдбата й се усмихнала.

Че има афинитет към чашката се видя и във Вип Брадър. Там също се напи подобаващо, но съквартирантите я покриха и сложиха да легне, за да не се наложи.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби