ПАЗИ ОТ РАК, ПРАВИ НЕРВИТЕ ЖЕЛЕЗНИ, А БЕЗСЪНИЕТО - ЧАО! Ще се родите с тази билка, навсякъде я има!

Билката жълт кантарион (Hypericum perforatum) е растение с изключителна лечебна мощ и едва ли съществува някой, който поне веднъж в живота си да не е чувал за нея. Жълтият кантарион е тревисто растение, което може да се намери из цяла България.На Еньовден жълтият кантарион засиява в най-прекрасната си цветна прелест. По стар обичай селяните в Австрия слагали тревичката между две филии хляб и я давали на добитъка да яде, та да не го ловят болести, съощи "Дарик".

Въпреки че в някои страни това растение се счита за отровно, доказано е положителното му въздействие върху човешкия организъм, приложено не само вътрешно, но и външно.

Лечебни свойства

Не случайно някои билкари го наричат магическата билка, тъй като притежава невероятната сила, озаряваща не само тялото, но и духа.

Съставката хиперфорин обуславя това лечебно свойство на тревата. Съдържа се единствено в свежото растение.

Прахът от тревата се счита за един от най-мощните лекове, профилактиращи коварния рак.
Билката е със силно изразен болкоуспокояващ ефект.

За нерви

Успокоителният ефект на билката при нерви е научно доказан. Тя повлиява благоприятно паническо разстройство и страхова невроза. Приемайте чай от билката или таблетки, в които се съдържат полезните вещества от билката в максимални количества.

При безсъние

Етеричните масла, съдържащи се в полското растение, са източник на невероятна лечебна мощ при оплаквания, свързани със смущения на съня.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби