Те предрешават всичко! Ето кои са цветовете на късмета за различните дни от седмицата!

Всеки ден от седмицата може да се промени, ако знаете какъв цвят ще ви донесе късмет. Правилният избор на дрехи и бижута ще ви помогне както в отношенията с любимия човек, така и в работата, и в отношенията с приятелите.

Цветовете на късмета в понеделник са сребристо, перлено, седефено.


Тези цветове ще ви помогнат при затруднения, касаещи се до собственост, и ще ви защитят от неприятности.

Белият цвят ще ви помогне в личния живот в този ден. Ако сте с бели дрехи в понеделник, това ще помогне на бизнеса ви.

Във вторник облечете червено или лилаво, ако искате да ви върви както в любовта, така и в работата.

Лилавото ще ви дари с интуиция, която ще ви помогне да решите финансови въпроси. Черният цвят във вторник ви защитава от негативна енергия.

В сряда цветът на късмета е зеленият.

Той ще ви помогне да спечелите пари и ще ви донесе късмет в любовта. Синият цвят – в дрехи или в аксесоари и бижута, ще подобри здравословното ви състояние и ще ви помогне да подобрите паметта си.

 

Цветовете, които носят късмет в четвъртък, са зелено и жълто. Зеленото ще помогне за процъфтяване на бизнеса ви, ще привлече нови приятели. Жълтото ще ви помогне във всяко едно отношение.

Петък е денят на розовото и светлосиньото, тези цветове помагат в любовта и в работа, която е свързана с провеждане на мероприятия или уреждане на почивка.

В събота тюркоазените бижута или дрехи ще ви помогнат да намерите нови приятели и да сте по-активни в работата си. Този цвят помага да спечелите пари.

Кафявият цвят в този ден ще ви защити от неприятели и ще подобри работата на мозъка ви. Кафявият цвят ще привлече пари в събота, пише Съновник.

В неделя жълтият и кремавият нюанс ще ви помогнат във всяка дейност, която изисква оптимизъм и вяра в собствените ви сили. Златистото и оранжевото ще ви помогнат в отношенията с близки роднини и приятели.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби